Ponturi fotbal Barry vs Cliftonville – Preliminarii Europa League

Joi 27.06.2019, de la ora 20:30, se va desfasura partida Barry vs Cliftonville, din cadrul primului tur preliminar Europa League.

  • Barry este reprezentanta Tarii Galilor in aceasta partida

Barry

Gazdele de azi au terminat pe pozitia a 3-a a clasamentului din Premier League, Tara Galilor. Acestia au acumulat 56 de puncte la finalul play-off-ului. Barry a incheiat foarte slab sezonul, cu 2 infrangeri suferite in ultimele 3 etape. Acestia au cedat cu 0-4 in fata celor de la TNS si cu 1-3 pe teren propriu, in fata celor de la Newtown. Dupa incheierea campionatului, gazdele de azi au disputat doua partide amicale. Acestia au pierdut cu 1-6 in fata celor de la TNS si 1-2 in fata celor de la Ballymena.

  • Cliftonville a incheiat sezonul competitional mai tarziu decat adversara sa

Cliftonville

De partea cealalta, Cliftonville a terminat pe pozitia a 5-a in play-off-ul Irlandei de Nord. Acestia s-au calificat in mini turneul pentru a stabili ultima reprezentanta a tarii in Europa League. Oaspetii au avut emotii serioase in ambele dueluri, impunandu-se mereu dupa 120 de minute. In semi-finale Cliftonville a trecut cu scorul de 5-3, dupa un 3-3 in primele 90 de minute. Mai apoi, in finala, oaspetii de azi au reusit un 2-0 in fata celor de la Glentoran, in urma unei remize albe in timpul regulamentar. Cliftonville a disputat o singura partida amicala, pierduta cu 1-0 in fata celor de la Connah`s Q.

Barry a terminat in luna Aprilie sezonul competitional, in timp ce Cliftonville a jucat pana la jumatatea lunii Mai. Cele doua au aratat modest in perioada de pregatire si e greu de precizat cum vor evolua astazi. E destul de mica perioada de pauza pentru ele, deoarece aventura europeana incepe foarte devreme. Ma astept ca acestea sa nu fie inca la potentialul maxim si conectate la partidele oficiale. In concluzie, recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cota de 1.81 oferita de cei de la Unibet.

Ponturi fotbal Barry vs Cliftonville

sub 2.5 goluri, cota 1.81 la Unibet

sursa foto: youtube.com