Ponturi fotbal BATE vs Piast – Champions League

Ponturi fotbal BATE vs Piast

Ponturi fotbal BATE vs Piast: miercuri, 10 iulie 2019, de la ora 20:00, “Borisov Arena” gazduieste BATE vs Piast, prima mansa din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor.

Sursa foto: tvp.pl

BATE Borisov

Obisnuita sa nu aiba adversar in campionatul intern, BATE Borisov nu concepe sa nu prinda loc de cupele europene. Demonstreaza asta cu fiecare ocazie, lucru care se ateste si in acest sezon. In plin campionat, aceasta a reusit la finalul saptamanii trecute sa obtina un suces important. 2-1 cu Dinamo Minsk si a venit pe locul al doilea, cu 34 de puncte, doua mai putine spre deosebire de liderul Vysshaya Liga.

De asemenea, BATE Borisov are experienta cupelor europene, pe care le frecventeaza an de an. Chiar in editia trecuta a reusit sa ajunga in primavara europeana, de unde a fost eliminata de Arsenal. De astfel, a fost 1-3, la general, in disputa din saisprezecimile competitiei.

Piast Gliwice

In cei 74 de ani de existenta ai clubului polonez Piast Gliwice, acesta a reusit un singur titlu. In editia trecuta de campionat a reusit sa termine pe primul loc, lasandu-le in spate pe Legia Varsovia si Lechia Gdansk. Totusi, nu este pentru prima data cand joaca in cupele europene, ci pentru a treia oara. Toate aceste calificari au venit in ultimii sase ani.

Interesant este ca nu a reusit sa castige in acele confruntari care s-au disputat in Europa League. Aceasta a pierdut calificarea inca de la primul meci jucat, in fata echipelor Qarabag (3-4) si IFK Goteborg (0-3). Mai mult decat atat, a luat cel putin doua goluri in trei dintre intalniri.

Sunt doua echipe care provin dintr-un campionat cu un stil de joc asemanator. Totusi, Piast s-ar putea sa aiba probleme pentru ca joaca in fata unei formatii experimentate. Drept urmare, am sa aleg un pronostic care o sa vizeze succesul gazdelor. BATE Borisov stie bine cum sa puna problema pe terenul propriu, acolo a reusit sa o invinga si pe finalista Europa League, Arsenal. Meciul s-a jucat tot in acest an si mai mult, este in plin sezon.

Ponturi fotbal BATE vs Piast: gazdele castiga, cota 1.63 la Unibet