Ponturi fotbal Belarus U21 vs Gibraltar U21 – Calificari

Ponturi fotbal Belarus U21 vs Gibraltar U21 - Calificari

Ponturi fotbal Belarus U21 vs Gibraltar U21: sambata, 8 iunie, de la ora 14:00, pe “Torpedo” din Zodino, Belarus intalneste Gibraltar, in Grupa 7 a calificarilor pentru Campionatul European U21 din 2021.

Sursa foto: Belta

Belarus

Nationala under 21 a Belarusului a fost departe de calificarea la Euro 2019. In calificarile care s-au incheiat anul trecut, aceasta s-a clasat abia pe locul 4 in grupa de calificare. A avut 14 puncte, cu 11 mai putine decat formatia care s-a situat pe locul al doilea. Pe de alta parte, majoritatea acelor puncte au venit pe terenul propriu, locul unde a reusit sa incheie cu mai multe victorii decat infrangeri.

Belarus U21 nu a mai jucat intr-un meci oficial de opt luni si atunci pierdea cu 0-2, in deplasare, cu Grecia. Nu a fost si ultimul meci pentru ca in 2019 a avut doua intalniri. A fost o infrangere, 0-3 in disputa cu Neman, o echipa din prima liga d efotbal din Belarus. Cate zile mai tarziu, pe finalul lunii martie, a incheiat cu un succes meciul contra Lituaniei. Ivan Bakhar a inscris unicul gol ala celui duel.

Gibraltar

Fara a exista posibilitati foarte mari, Gibraltar a trebuit cumva sa aiba si o echipa de under 21. Totusi, viitorul nu suna deloc bine pentru aceasta echipa nationala. Cea mai buna dovada a venit in urma campaniei de anul trecut. Atunci a terminat pe ultimul loc din grupa din care a facut parte, avand trei puncte.

Cu o singura victorie in ultimele 11 intalniri, Gibraltar a inceput deja aceasta campanie, pentru Euro 2021.A fost un meci in care a mers in Cipru, pierzand cu 0-1, asta dupa ce adversarii au controlat in total duelul, ratand si un penalty. A fost a cincea infrangere la rand, meciuri in care a inscris un singurgol si a luat alte 23.

Echipa gazda, desi nu este o forta a acestui nivel, este cu cel putin o clasa peste Gibraltar. Mai mult decat atat, in cele sase deplasari pe care Gibraltar le-a avut, in calificari, a fost mereu invinsa. Totodata, Belarus stie bine sa duca la bun sfarsit meciurile de pe teren propriu. Acolo a reusit sa lase o impresie buna, in fara unor echipe mult peste nivelul maxim al celei pe care sambata o intalneste.

Ponturi fotbal Belarus U21 vs Gibraltar U21: gazdele marcheaza peste 2.5 goluri, cota 1.53 la Unibet