Ponturi fotbal Belarus vs Irlanda de Nord – Calificari EURO 2020

Belarus vs Irlanda de Nord. Duelul din cadrul rundei a 4-a a preliminariilor EURO 2020, va avea loc Luni 11.06.2019, cu incepere de la ora 21:45.

Belarus nu face fata pana acum in aceste preliminarii

Belarus

Belarus face doar act de prezenta in aceste preliminarii, echipa nereusind sa acumuleze vreun punct. Acestia au debutat cu o infrnagere fara drept de apel pe terenul Olandei, scor 4-0. Mai apoi, bielorusii au pierdut pe terenul nord-irlandezilor cu scorul de 2-1. Acum cateva zile, Belarus a primit vizita fostei campioane mondiale, Germania. Acestia nu au reusit sa faca fata insa, pierzand cu scorul de 2-0. Unicul gol al Belarusului in aceasta grupa a fost marcat de I. Stasevich, chiar in fata adversarei de astazi.

Echipa probabila: Gutor – Naumov, Martynovich, Polyakov – Volodjko, Shitov – Dragun, Maevskiy, Gromyko – Kovalev, Laptev

Nord-irlandezii au parte de o campanie de calificare perfecta 

Irlanda de Nord

Irlanda de Nord ocupa prima pozitie in grupa, cu maximum de puncte acumulate in 3 etape. Acestia au inceput cu un 2-0 pe teren propriu in fata reprezentativei Estoniei. In etapa secunda, acestia au primit vizita celor din Belarus. Cu ceva emotii, oaspetii de astazi s-au impus cu scorul de 2-1, trecand astfel la sefia grupei.

Etapa precedenta, nord-irlandezii au avut o misiune extrem de dificila pe terenul Estoniei. Acestia au fost condusi pana in minutul 77 cu scorul de 1-0. In doar 3 minute insa, C. Washington si J. Magennis au rezolvat partida, aducand toate cele 3 puncte in Irlanda.

Echipa probabila: Peacock Farre – Smith, Cathcart, Evans, Lewis – McNair, Davis, Saville – Whyte, Boyce, Dallas

Intr-o grupa cu Olanda si Germania, pentru Irlanda de Nord aceasta partida este una extrem de importanta. Acestia pot acumula maximum de puncte cu Estonia si Belarus, ceea ce ar fii perfect pentru ei. Belarusul nu mai are vreo sansa reala la calificare, in timp ce oaspetii pot visa inca frumos, inainte de marile partide cu olandezii si nemtii. Ma astept la un duel dominat in intregime de nordici si recomand o victorie a lor.

Ponturi fotbal Belarus vs Irlanda de Nord

2 solist, cota 2.70 la Unibet

sursa foto: uefa.com