Ponturi fotbal – Belgia – Panama – Campionatul Mondial – Grupa G – 18.06.2018

Ponturi fotbal - Belgia - Panama - Campionatul Mondial - Grupa G - 18.06.2018

Ponturi fotbal – Belgia – Panama – Campionatul Mondial – Grupa G – 18.06.2018

 

In aceasta dupa amiaza la ora 18:00 pe stadionul “Fisht Olympic Stadium” din Sochi are loc partida Belgia – Panama.

Belgia:

  • Belgia sa calificat fara prea mari probleme din Grupa H, reusind 9 victori si o singura remiza.
  • Fotbalul belgian a reusit sa evolueze intr-un mod spectaculos in ultimii 10 ani de zile datorita unor proiecte aplicate cu succes, in acest moment dispunand de o generatie de fotbalisti ce fac parte din loturile unor echipe precum Chelsea, Manchester City sau Manchester United.
  • “Draci rosii” sunt la a doua calificare consecutiva la un turneu final, in anul 2014 desi era vazuta drept una dintre favorite nu a reusit sa faca fata competitiei fiind eliminata inca din sferturile de finala.
  • Trebuie sa remarcam faptul ca nationala Belgiei a avut timp sa evolueze timp de 4 ani iar acest lucru il putem remarca usor in rezultatele echipei, astfel se asteapta ca selectionata lui Roberto Martinez sa faca o figura frumoasa si sa ajunga sa ajunga in fazele finala ale Mondialului.

Echipa probabila: Courtois – Vertonghen, Boyata, Alderweireld – Carrasco, Witsel, Bruyne, Meunier – Hazard, Lukaku, Mertens

Panama:

  • Panama, poate, cea mai surprinzatoare echipa de la acest Mondial , avand in vedere faptul ca a reusit sa se califice in detrimentul Statelor Unite.
  • Mica selectionata din Panama a reusit sa se califice pentru prima data in istori la un asemenea turneu, iar asta dupa ce a reusit sa ocupe a 3-a in grupa de calificare din America Centrala si de Nord.
  • Selectionata lui Hernán Darío Gómez are mici sanse de a face rezultate notabile, echipa sa nefiind obisnuita sa joace meciuri cu echipe mult mai experimentate.

Echipa probabila: Penedo – Murillo, Machado, Torres, Escobar, Ovalle – Avila, Godoy, Gomez, Barcenas – Torres

Concluzie:

  • Meci extrem de greu pentru Panama, Belgia este una dintre favoritele la castigarea grupei si cu siguranta va arata un joc frumos in aceasta dupa amiaza.