Ponturi fotbal Belgia vs Italia – Campionatul European U21

Ponturi fotbal Belgia vs Italia

Ponturi fotbal Belgia vs Italia este o infruntare ce conteaza pentru etapa a treia din grupele Campionatului European de tineret. Se va juca astazi, de la ora 22:00, pe “Mapei Stadium – Città del Tricolore”.

◘ Belgia

Este outsidera in aceasta confruntare, ceea ce nu surprinde pe nimeni, fiind ce-i drept o nationala modesta, mult sub nivelul adversarei sale. Se afla la a treia experienta la EURO, jucand in 2002, cand era eliminata in grupe, dar si in 2007, cand ajungea pana in faza semifinalelor. La editia din acest an, nationala pregatita de Johan Walem a inceput cum nu se putea mai rau. A pierdut mai intai cu Polonia, desi a condus, fiind invinsa cu 3-2, urmand apoi un esec cu Spania, scor 2-1. Asadar, este ca si eliminata de la acest turneu, nemaiavand sanse nici macar la cel mai bun loc secund.

ECHIPA PROBABILA: Wolf – Cobbaut, Bornauw, Faes, Cools – Heynen, Bastien – Schrijvers, Mangala, Mbenza – Lukebakio.

◘ Italia

Este una dintre cele mai bune nationale de la turneu, ce dispune de un lot puternic, cu jucatori cu experienta in fotbalul mare. Reprezentativa italiana are de partea sa si avantajul faptului ca joaca in fata propriilor suporteri, ceea ce o face favorita certa in aceasta disputa. Este cea mai buna echipa din istoria EURO, castigand competitia de cinci ori, ultima data insa in 2004. La editia din acest an a inceput in forta, invingand Spania cu 3-1, dezamagind insa in etapa secunda, pierzand cu Polonia. Asadar, pentru a mai spera la calificarea in semifinale, in aceasta disputa nu are decat o varianta, si anume victoria.

ECHIPA PROBABILA: Meret – Pezzella, Mancini, Bonifazi, Calabresi – Pellegrini, Mandragora, Barella – Chiesa, Kean, Zaniolo.

Italia este echipa mai buna, care, desi a clacat in meciul precedent, are in continuare sanse la calificare. Ne asteptam ca in aceasta confruntare sa demonstreze ca este mai buna si sa profite de sprijinul fanilor. Asadar, mizam pe faptul ca se va impune intr-un mod clar si va marca de minim doua ori.

• Ponturi fotbal Belgia vs Italia: Italia castiga si peste 1,5 goluri -> cota 1.50

sursa foto: mirror.co.uk