Ponturi fotbal Ben Guerdane vs Esperance Tunis – Tunisia

Ben Guerdane vs Esperance Tunis. Duelul din cadrul rundei a 25-a a campionatului din Tunisia, va avea loc Miercuri 12.06.2019, de la ora 17:00.

Gazdele nu mai au nicio sansa la podium

Ben Guerdane

Ben Guerdane este ocupanta locului 5 in prima liga tunisiana, cu 2 etape inainte de final. Acestia au adunat 35 de puncte pana acum, iar diferenta dintre ei si locul 3 este de 13 puncte. Acest lucru inseamna ca cei de la Ben Guerdane nu mai au niciun obiectiv real in acest moment. Dupa 5 victorii consecutive, gazdele de azi au remizat acum 2 runde pe teren propriu, 1-1 cu cei de la Monastir. Etapa precedenta, Ben Guerdane a fost invinsa la limita de catre Hammam-Lif, 1-0 in deplasare. Ben Guerdane nu a reusit niciodata sa o invinga pe Esperance Tunis, pe teren propriu.

Esperance Tunis este deja in sarbatoare

Esperance Tunis

Oaspetii au reusit sa castige un nou titlu in Tunisia, fara mari emotii. Acestia au un avans de 7 puncte fata de ocupanta locului secund, Sfaxien, cu 2 runde ramase pana la final. Odata ce au indepartat orice emotie, cei de la Esperance s-au relxat. Etapa precedenta, oaspetii au pierdut cu scorul de 2-1 in deplasarea de la Club Africain. Sfaxien si-a luat insa revansa in fata campioanei, eliminand-o din semi-finalele Cupei Tunisiei. Esperance Tunis are cea mai sigura defensiva a campionatului, cu doar 12 goluri incasate in 24 de etape.

Partida este lipsita de miza pentru ambele formatii, iar duelul este doar pentru palmares. Ben Guerdane nu mai poate ajunge pe locul 3, loc ce ii putea trimite in competitiile continentale. De partea cealalta, Esperance Tunis si-a indeplinit obiectivul in competitia interna si asteapta acum vacanta. E foarte posibil sa avem parte de o partida cu iz de amical, fara prea multe faze de poarta. Tinand cont si de defensiva buna a oaspetilor, e greu de crezut ca vom avea goluri multe.

Ponturi fotbal Ben Guerdane vs Esperance Tunis

sub 2.5 goluri, cota 1.73 la Betano

sursa foto: maraviexpress.com