Ponturi fotbal Benin vs Camerun – Cupa Africii

Ponturi fotbal Benin vs Camerun: marti, 2 iulie, de la ora 19:00, la Ismaila, pe “Ismaila Stadium”, are loc Benin vs Camerun, meci din runda a treia a fazei grupelor. Cele doua fac parte din Grupa F, din cadrul Cupei Africii pe Natiuni.

Sursa foto: eurosport.com

Benin

Nationala statului Benin sta la mana ei pentru a se califica in fazele superioare ale Cupei Africii pe Natiuni 2019. Aceasta se afla pe locul al treilea in Grupa F, cu 2 puncte, la egalitate cu Ghana, formatia de pe pozitia a doua. Au acelasi golaveraj, insa, cu o victorie in meciul acesta, trece peste adversara ei in clasament.

Ambele meciuri disputate pana in momentul de fata s-au incheiat la egalitate. 2-2 cu Ghana si ulterior, 0-0 cu outsider-ul Guinea-Bissau, acestea au fost rezultatele ei. Astfel, in acest moment, victoria sigur o califica si se poate intampla asta direct dintre primele doua pozitii. In acelasi timp, are ocazia de a sta si la mana rezultatelor. Un egal o poate duce in optimi, asta datorita formatului, care asigura calificarea celor mai bine patru echipe clasata pe locul al treilea.

Camerun

Obisnuita cu trofeele, selectionata statului camerun este singura din Grupa F care a reusit sa castige, in Grupa F. S-a intamplat acest lucru chiar in prima etapa, 2-0, contra echipei Guinea-Bissau. Favorita sa mearga mai departe. Aceasta aproape ca si-a asigurat o calificare in fazele superioare. Putea sa fie matematic calificata, dar in etapa anterioara a incheiat la egalitate in fata Ghana, 0-0.

Un alt plus este defensiva foarte buna de care dispune, iar pana acum nu a luat gol. Totodata, pentru a nu mai sta la mana rezultatelor, are nevoie sa nu piarda. Un egal sau o victorie, duc Camerunul matematic mai departe si asigura calificarea din postura de ocupanta a locului 1.

Au trecut 14 ani de cand cele doua nationale s-au intalnit pentru ultima oara. Asa cum arata situatia in momentul de fata, cred ca o sa avem un meci care se va desfasura conform Cupei Africii. Aici, echipele sunt obisnuite sa se apere si la final sa vedem meciuri cu cel mult doua modificari de scor. Nationalei din Benin nu ii convine atat de mult egalul, lui Camerun ii convine, astfel, sa vedem un meci disputat la mijlocul terenului.

Ponturi fotbal Benin vs Camerun: sub 2.5 goluri, cota 1.44 la Betano