Ponturi fotbal Bentleigh vs Dandenong – NPL Victoria

Ponturi fotbal Bentleigh vs Dandenong – NPL Victoria

Ponturi fotbal Bentleigh vs Dandenong: vineri, 28 iunie, de la ora 13:15, Bentleigh o intalneste pe Dandenong, intr-un meci din etapa a 19-a din NPL Victoria.

Sursa foto: dailyfootballshow.com

Bentleigh

Este una dintre cele mai bune echipe din NPL Victoria, ora actuala. A demonstrat asta si in urma jocului pe care l-a disputat in etapa anterioara. Reusea in urma cu o saptamana sa dispuna cu 2-0 de Hume City, intr-un meci disputat pe teren strain. A fost a patra etapa la rand in care joaca si nu pierde, trei dintre acele meciuri fiind victorii.

De asemenea, Bentleigh este pe locul al doilea, cu 38 de puncte, dar are doua lungimi mai multe decat echipa de pe locul al treilea. Intre ea si liderul NPL Victoria sunt cinci lungimi, si campionatul intra in linie dreapta. Important este ca aproape si-a asigurat calificarea in play-off, 13 puncte fiind intre ea si prima echipa de sub linie.

Dandenong

Pentru moment nu exista echipa mai slaba decat Dandenong City, in aceasta liga. Este pe ultimul loc, la egalitate de puncte cu echipa din fata ei, Kingston City. Totusi, are cea mai slaba defensiva si lucrul acesta s-a vazut si in etapa anterioara. In runda anterioara, tot in fata unei aspirante la podium, Heidelberg, a pierdut cu 2-5. A fost un meci disputat pe terenul propriu si in care a condus cu 1-0 si 2-1.

A fost cea de-a unsprezecea etapa consecutiva cand Dandenong nu reuseste sa obtina victoria. In toate aceste meciuri, ea a reusit sa obtina trei puncte, si in alte opt meciuri a fost invinsa primind cel putin doua goluri. Surprinzator, in deplasare a acumulat 11 din totalul de 13 puncte pe care le-a strans de la inceputul campionatului.

Este o diferenta intre cele doua echipe si in ciuda remizei din tur, 2-2, acum cred ca Bentleigh o sa faca spectacool. S-a intamplat mai mereu, sunt sapte ani de la ultimul succes al celor de la Dandenong in meciurile directe. Drept urmare, este mai indicat sa jucam pe un pariu pe goluri, cel putin patru reusite, care sa apartina toate echipei gazda.

Ponturi fotbal Bentleigh vs Dandenong: peste 3.5 goluri, cota 1.62 la Betfair