Ponturi fotbal Bentleigh vs Melbourne Knights – NPL Victoria

Ponturi fotbal Bentleigh vs Melbourne Knights - NPL Victoria

Ponturi fotbal Bentleigh vs Melbourne Knights: sambata, 15 iunie 2019, de la ora 10:00, in NPL Victoria, are loc meciul dintre Bentleigh si Melbourne Knights. Este infruntare a rundei cu numarul 17.

Bentleigh

Evolutia echipei in ultimele doua luni a fost una buna, in crestere. A reusit ca in ultimele sapte infruntari sa obtina cinci victorii, o remiza, cat si un egal. Remizat a venit in urma cu o saptamana, atunci cand a mers si a evoluat pe terenul lui Green Gully. A fost un meci care s-a incheiat cu goluri de ambele parti, 1-1.

In acelasi timp, este si o echipa care a urcat destul de mult, ea se afla pe locul al treilea, cu 32 de puncte. La cinci lungimi in spatele liderului, aceasta pare ca si-a asigurat deja locul in play-off. Avand in vedere diferenta de noua lungimi pe care o are fata de South Melbourne, echipa aflata sub linie. Pe de alta parte, primesc usor goluri, este echipa clasata in play-off cu cele mai multe goluri primite.

Melbourne Knights

In ultimele sase meciuri disputate de Melbourne Knights, a reusit sa obtina o singura victorie. A fost 2-1, in fata celor de la Altona Magic, in ceea ce a fost a 12-a partida consecutiva in care primeste cel putin un gol. Totusi, in etapa trecuta, a cedat din nou toate punctele si de data aceasta tot in fata propriilor suporteri. A fost 0-1, in disputa contra celor de la Heidelberg.

La fel ca adversara ei, se afla pe loc de play-off, ocupa locul 5, cu 26 de puncte. Sunt trei lungimi intre ea si Southe Melbourne, echipa care sta la panda sub linia de play-off. Faptul ca urmeaza sa joace pe teren strain nu este deloc un impediment, drept pentru care a reusit sa isi treaca in cont patru victorii si trei rezultate de egalitate.

Fara egal in deplasarile sustinute, se pare ca Melbourne Knights nu este o formatie careia sa ii place remizele. In acest context, se anunta un meci spectaculos, la finalul caruia sa avem goluri. Este ceva specific acestor ligi, unde se primesc multe goluri si se inscriu tot la fel de multe. Una peste alta, inclin spre un succes al gazdelor, echipa care joaca mai bine, insa, ma astept sa inscrie de mai multe ori.

Ponturi fotbal Bentleigh vs Melbourne Knights: gazdele castiga, cota 1.62 la Betano