Ponturi fotbal Bermuda vs Nicaragua – Gold Cup

Marti 25.06.2019, de la ora 01:30, va avea loc partida Bermuda vs Nicaragua, din cadrul rundei a 3-a a grupelor Gold Cup.

Bermuda s-a prezentat onorabil la acest turneu

BERMUDA

Desi nu are inca vreun punct acumulat la Gold Cup, Bermuda s-a descurcat destul de bine. Acestia au condus la pauza meciului cu Haiti, in meciul de debut, dupa golul lui D. Leverock. Echpa a stat slab pe plan defensiv in repriza a doua insa, astfel ca au pierdut cu scorul de 1-2. In duelul secund cu Costa Rica, Bermuda a pierdut cu acelasi scor de 1-2. Unicul gol al echipei in acel duel a fost marcat de N. Wells in minutul 59, din penalty. Bermuda reusea ultima victorie oficiala in luna Martie, dupa un 3-1 cu Republica Dominicana in calificarile pentru Gold Cup.

Echipa probabila: Eve – Brangman, Leverock, Bather, Harvey – Bascome, Butterfield – Lewis, Clemons, Lambe – Wells
Nicaragua nu a reusit inca sa marcheze

Nicaragua

Spre deosebire de adversara sa, Nicaragua nu a contat deloc in aceasta editie de Gold Cup. In prima partida cu Costa Rica, acestia au fost infranti cu scorul de 0-4. Acestia au reusit sa expedieze un singur sut pe spatiul portii. Nici in a doua partida Nicaragua nu a impresionat, desi a avut o posesie de 70%. Acestia au pierdut cu scorul de 0-2, scor stabilit inca din primele 45 de minute ale meciului. Infrangerea in fata celor de la Haiti, a fost a 4-a consecutiva pentru reprezentativa din Nicaragua, in partidele oficiale si amicale.

Echipa probabila: Lorente – Rosas, Copete, Lopez, Quijano – Serapio – Bonilla, Cadena, Punyed, Barrera – Betancur

Bermuda si Nicaragua nu s-au intalnit niciodata in istorie intr-o partida oficiala, asadar e interesant acest duel. Ambele formatii sunt eliminate inca din faza grupelor, dupa ce in primele 2 runde nu au reusit sa acumuleze un punct. Astazi totusi ma astept ca Bermuda sa domine usor partida si de ce nu, sa se impuna. Acestia au aratat solit cu Haiti si Costa Rica si au reusit mereu sa marcheze. Exista asadar o dorinta din partea lor de a iesi cu capul sus din Gold Cup. De partea cealalta, Nicaragua e o echipa modesta, mai ales in compartimentul ofensiv, cu 0 goluri marcate. In concluzie, recomandarea mea este pronosticul “1x”, la o cota de 1.44 oferita de Unibet.

Ponturi fotbal Bermuda vs Nicaragua

1x, cota 1.44 la Unibet

sursa foto: alchetron.com