Ponturi fotbal BFC Daugavpils vs Jelgava – Letonia

BFC Daugavpils vs Jelgava. Partida din cadrul rundei a 18-a a primei ligi din Letonia, va avea loc Vineri 21.06.2019, incepand cu ora 18:00.

Gazdele au pierdut 4 din ultimele 5 etape.
  • BFC DAUGAVPILS

Daugavpils nu se descurca prea bine, clasandu-se pe locul 6. Acestia au acumulat doar 19 puncte in 15 etape si sunt la 6 puncte distanta de podium. Echipa a decazut enorm in ultima perioada, cu 4 infrangeri suferite in precedentele 5 etape. Acum 2 runde, Daugavpils dadea semne de revenire, dupa un succes obtinut in urma a 3 infrangeri consecutive. Etapa trecuta insa, acestia au revenit la evolutiile modeste. BFC Daugavpils a fost invinsa de catre Spartaks in deplasare, cu scorul de 3-0. Gazdele au pierdut doua din ultimele 3 partide pe teren propriu.

Jelgava este “lanterna rosie” a campionatului
  • JELGAVA

Nici Jelgava nu este mai presus, cu 13 puncte asigurate in 15 etape. Acestia se claseaza pe ultima pozitie, pozitie ce asigura o retrogradare directa. Echipa vine dupa 4 esecuri consecutive, iar moralul jucatorilor e cu siguranta la pamant. Etapa precedenta, Jelgava a fost invinsa de catre Valmiera pe teren propriu, cu scorul de 0-1. Compartimentul ofensiv este marele dezavantaj al oaspetilor. Acestia au reusit sa marcheze doar 11 goluri in 15 etape, o medie foarte slaba. Singurul lucru imbucurator pentru Jelgava este statistica. Acestia au reusit sa castige 6 din ultimele 7 partide directe pe terenul celor de la GFC Daugavpils.

Avem fata in fata doua dintre cele mai slabe echipe din optibet Virsliga. In timp ce gazdele au pierdut 4 din ultimele 5 etape, oaspetii vin dupa 4 infrangeri consecutive. E clar ca ambele sunt la pamant in acest moment si o remiza nu ajuta cu absolut nimic. Statistica este de partea oaspetilor, insa ce rost are statistica atunci cand evolutiile lasa de dorit? Ma astept la un duel in care ambele vor forta in ofensiva, in cautarea celor 3 puncte. Evit sa recomand un solist de aceasta data, asadar optez pentru “ambele echipe marcheaza”, la o cota de 2.05 oferita de Unibet.

Ponturi fotbal BFC Daugavpils vs Jelgava

ambele echipe marcheaza, cota 2.05 la Unibet

sursa foto: facebook.com