Ponturi fotbal Bielefeld vs St. Pauli – 2. Bundesliga

Bielefeld vs St. Pauli. Cele doua formatii isi incep aventura in noul sezon de 2.Bundesliga, Luni 29 Iulie, de la ora 21:30.

  • Bielefeld isi doreste o revenire pe prima scena fotbalistica
  • BIELEFELD

Arminia Bielefeld reprezinta o echipa de traditie in fotbalul german, insa ultimii ani au fost un cosmar pentru ei. In 2009, echipa a parasit Bundesliga si de atunci nu a mai reusit sa ajunga in primul planul fotbalului din Germania. Doar un an mai tarziu, echipa a retrogradat din nou, de aceasta data in Liga a 3-a si a fost nevoita sa ia toul de la 0. Bielefeld a reusit sa revina in 2. Bundesliga, insa de atunci nu a mai simtit “gustul” primei ligi. Sezonul trecut, gazdele de astazi au terminat pe pozitia a 7-a a clasamentului, cu 49 de puncte acumulate. Bielefeld a avut 8 puncte in spatele celor de la Union Berlin, care s-au clasat pe pozitia a 3-a.

  • St. Pauli nu a mai pierdut cu Bielefeld, din 2017
  • ST. PAULI

De partea cealalta, St. Pauli se chinuie si ea de ani de zile sa promoveze in Bundesliga, insa fara folos. Din 2014 incoace, cele doua formatii s-au intalnit constant, in esalonul secund al fotbalului German. Sezonul precedent, St. Pauli a terminat pe pozitia a 9-a, la egalitate de puncte cu adversara de astazi. Cel mai bun om al echipei a fost grecul D. Diamantakos, acesta avand 7 goluri inscrise in campionat. In stagiunea 2018/2019 de 2. Bundesliga, St. Pauli a reusit sa ii ia adersarei de astazi 4 puncte, dupa un 2-1 in deplasare si un 1-1 pe teren propriu.

Obiectivul celor doua formatii este fara indoiala clasarea in primele 3 formatii. Liga secunda a Germaniei insa este una foarte dificila, cu multe echipe valoroase tintind o promovare. Ma astept ca cele doua formatii sa inceapa tare acest sezon si sa atace, in cautarea primului succes. De altfel, sezonul trecut am vazut nu mai putin de 5 goluri in 2 partide, intre Bielefeld si St Pauli. Recomandarea mea respecta sablonul editiei precedente, asadar optez pentru “ambele echipe marcheaza”.

Ponturi fotbal Bielefeld vs St. Pauli

ambele echipe marcheaza, cota 1.60 la Betano

sursa foto: goal.com