Ponturi fotbal – Birmingham – Ipswich – Championship – 29.09.2018

Sambata este ziua pentru grosul meciulor din Championship, iar runda cu numarul 10 ne aduce meciul Birmingham – Ipswich, disputa incepand de la ora 17:00.

Sezonul slab continua pentru Birmingham, cu toate ca este regina rezultatelor de egalitate, ea ocupa locul 17, cu 9 puncte. Se apara bine, are cu un gol mai putin luat decat echipa de pe primul loc, insa, sufera mult din punct de vedere ofensiv si acest lucru poate sa fie pus si pe seama celor sase remize. IN etapa trecuta a reusit sa obtina primul succes stagional, a fost 2-1 pe terenul lui Leeds, echipa care in prezent ocupa prima pozitie, dar a fost si norocoasa, avand in vedere ca Che Adams a marcat ambele goluri inca din prima jumatate de ora. A fost cea de-a cincea partida la rand in care nu pierde, restul de patru au fost rezultate de egalitate.

Birmingham: Camp – Colin; Dean; Morrison; Pedersen – Hota; Lakin; Gardner; Maghoma – Jutkiewicz; Adams

De partea cealala, Ipswich inca este in cautarea primului succes stagional, ceea ce inseamna ca este meritat locul 23 pe care il ocupa, golaverajul fiind singurul care face diferenta intre ea si ultima clasata. In etapa trecuta a facut un nou meci inchis, a facut 0-0 contra lui Bolton, cu toate ca a jucat timp de o ora cu un om mai mult, insa, lipsa de viziune si-a spus din nou cuvantul. Pe de alta parte, problemele cu care aceasta se confrunta in deplasare sunt foarte mari, “The Tractor Boys” are patru infrangeri din tot atatea meciuri disputate.

Ipswich: Bialkowski – Pennington; Chambers; Nsiala; Knudsen – Skuse; Chalobah – Edwards; Nolan; Harrison – Jackson

Cum ambele echipe nu sunt darnice in a inscrie si egalul este cel mai des rezultat intalnit in meciurile sustinute, astept ca acest duel sa stea sub aspectul echilibrului si pana la final sa vedem cel mult doua modificari de scor. Asa s-a intamplat si in sezonul trecut, ambele infruntari au fost castigate cu 1-0 de catre echipa gazda.