Ponturi fotbal – Blackburn – Sheffield United – Championship – 03.10.2018

Miercuri se mai disputa o serie din meciurile rundei cu numarul 11 din Championship, unde, de la ora 21:45, pe “Ewood Park” are loc disputa dintre Blackburn – Sheffield United.

Blackburn are doua absente certe, Gladwin si Samuel sunt accidentati, iar Davenport si Mulgrew sunt nerefacuti, dar asta n-a impiedicat jocul bun al echipei pentru a scoate puncte in ultimele patru runde. In etapa trecuta a reusit sa joace bine acasa, a facut 2-2 contra lui Nottingham, la finalul unei partide in care un penalty a fost cel care a facut sa piarda doua puncte importante. A urcat pe locul 13, cu 15 puncte, cu o lungime mai putin decat echipa care se afla pe ultimul loc de playoff, ceea ce inseamna ca un nou eventual meci pozitiv o poate propulsa mult in clasament. Postura de gazda ii este convenabila, Rovers, dupa cinci asemenea jocuri a obtinut o victorie si patru rezultate de egalitate, meciuri in care de cele mai multe ori s-au dat si goluri.

Blackburn: Martin – Nyambe; Lehihan; Downing; Bell – Smallwood; Evans – Reed; Dack; Bennett – Graham

De partea cealalta, Sheffield United si-a depus din nou candidatura pentru un loc de playoff si ca urmare a jocului bun prestat pana acum, se afla pe locul 4, cu 19 puncte, cu o lungime mai putin decat West Brom, liderul actual din Championship. In etapa trecuta, “sabiile” au reusit sa fca spectacol pentru a doua oara consecutiv, castigand cu 3-2 contra lui Millwall, intr-un meci pe care l-a jucat in deplasare. A fost al doilea succes consecutiv obtinut cu acelasi scor. Nu este deloc incomodata si de postura de formatie vizitatoare, din 15 puncte maxim posibile, a acumulat 9, iar toate deplasarile s-au terminat cu victoria uneia sau alteia dintre echipe.

Sheffield United: Henderson – Egan; O’Connell’ Basham – Freeman; Fleck; Norwood; Stevens – Duffy – Sharp; McGoldrick

Ambele echipea au facut jocuri spectaculose in ultimele etape, cel putin la finalul saptamanii trecute ambele au dat cate doua goluri si au luat puncte, dar tot parcursul lor pare sa fie unul convenabil pariorilor, deoarece s-au inscris goluri. Tot pe un pariu cu goluri as vrea sa mizez, aici vreau sa aduc in discutie si faptul ca in toate deplasarile lui Sheffield United s-au incheiat cu victoria uneia sau alteia.