Ponturi fotbal Blacktown vs Sydney U21 – NPL NSW

Ponturi fotbal Ponturi pariuri Manly United vs Sutherland - NPL NSW - NPL NSW

Ponturi fotbal Blacktown vs Sydney U21: duminica, 30 iunie, de la ora 08:00, are loc meciul dintre Blacktown si Sydney U21, din cadrul rundei a 17-a din NPL NSW.

Blacktown

Favorita in partida aceasta, Blacktown are nevoie de acelasi joc pe care l-a prestat si in etapa trecuta. A reusit atunci sa castige tot jucand acasa, cu 1-0, in fata celor de la Manly United. Gibbs a fost unicul marcator ala celui duel, reusita sa a venit in prelungirile primei reprize. De altfel, are unul dintre cele mai slabe atacuri si asta surprinde destul de mult.

Se afla in lupta pentru podium, ea ocupand locul al treilea, cu 27 de puncte, cat si +3 in dreptul golaverajului. In runda anterioara nu a luat gol, dar primeste goluri constant, are o medie de un gol luat in fiecare meci. Revenire acasa se face in conditii putin ciudate, Blacktown in aceasta postura are sase goluri inscrise si trei primite. Asta in conditiile in care si-a trecut in cont cinci victori din opt confruntari.

Sydney U21

Una dintre cele mai slabe echipei, Sydney U21 se afla pe penultimul loc. Are 14 puncte, cu patru mai multe decat Hakoah Sydney, echipa de pe ultimul loc. Mai mult decat atat, traverseaza o perioada foarte slaba, ea pierzand in ultimele patru confruntari. A facut-o destul de dur, timp in care a luat 17 goluri si a inscris de opt ori.

In etapa anterioara, spectacolul a fost la el acasa, Sydney U21 cedand cu 3-5, in fata celor de la Druitt Town Rangers. Cifrele din ultimele patru etape spun totul despre apararea fragila pe care o are. Are 39 de goluri incaste, o medie de 2.5 goluri incasate in fiecare duel. Ea este si echipa cu cea mai slaba defensiva din NPL NSW.

In meciul din tur am avut un duel deja devenit obisnuit pentru Blacktown, ea castigand cu 1-0. In aceste conditii, este de asteptat sa aiba din nou un punct de vedere bun, iar la final sa se impuna. In aceste conditii, tind sa cred ca Sydney U21 o sa vina, dar nu o sa i se ofere multe oportunitati de a ataca poarta adversa. De asemenea, patru din ultimele cinci dueluri directe au fost castigate cu 1-0.

Ponturi fotbal Blacktown vs Sydney U21: sub 3.5 goluri, cota 1.75 la Betano