Ponturi fotbal Bodo/Glimt vs Odd – Eliteserien

Ponturi fotbal Bodo/Glimt vs Odd

Ponturi fotbal Bodo/Glimt vs Odd este o confruntare din cadrul campionatului norvegian, ce conteaza pentru etapa a 13-a, ce se va disputa pe “Aspmyra Stadion”, de la ora 19:00.

◘ Bodo/Glimt

Este usor favorita in aceasta confruntare, conform bookmakerilor, principalul sau avantaj fiind terenul propriu. In aceasta editie de campionat nu are deloc un parcurs rau, avand in vedere faptul ca se afla in zona superioara a clasamentului. Ocupa mai exact pozitia a treia, fiind la cinci puncte de lider, care are cu doua meciuri in plus. In cele 11 partide disputate in campionat a reusit sa stranga 23 de puncte. A izbutit sapte victorii si doua remize, suferind doua infrangeri, doar una pe teren propriu. In ultima etapa a reusit o victorie spectaculoasa contra celor de la Viking, castigand cu 3-4. A ajuns astfel la 25 de goluri marcate si 16 primite.

◘ Odd

Este cotata cu sansa a doua, ca valoare fiind cel putin egala cu adversara sa, insa este dezavantajata de faptul ca va evolua in deplasare, acolo unde gazdele sunt greu de invins. In acest moment se gaseste pe pozitia a doua a clasamentului, fiind la doua puncte de adversara sa si la trei de primul loc. De-a lungul celor 11 partide a reusit opt victorii si un egal, pierzand de doua ori. In toate aceste confruntari a punctat de 18 ori, primind de doua ori mai putine goluri. Ultima etapa a fost una de bun augur, reusind o victorie pe teren propriu cu Haugesund, castigand cu 3-1.

In teren se vor infrunta doua formatii aflate in forma, ce impresioneaza in campionat. Ambele au marcat minim trei goluri in ultima etapa, asa ca nu este exclus sa avem parte de spectacol si in aceasta disputa. Asadar, mizam pe varianta golurilor, minim trei marcate fiind de ajuns pentru a ne aduce profit.

• Ponturi fotbal Bodo/Glimt vs Odd: peste 2,5 goluri -> cota 1.85

sursa foto: pinterest.com