Ponturi fotbal Bohemians vs Shamrock Rovers – Premier Division

Ponturi fotbal Sligo Rovers vs Bohemians

Bohemians vs Shamrock Rovers. Duelul din cadrul etapei a 21-a a primei ligi din Irlanda, va avea loc Vineri 14 Iunie, de la ora 22:00.

Bohemians e obligata sa castige daca vrea sa mai spere la pozitia secunda

Bohemians

Gazdele ocupa pozitia a 3-a a clasamentului din Premier Division, pozitie ce ii trimite in preliminariile Europa League. Acestia insa pot tinti chiar si mai sus, la un succes reducand diferenta la 7 puncte fata de adversare de astazi. Bohemians traversa o perioada foarte slaba, cu 3 infrangeri suferite in 4 etape, cea mai recenta fiind cu Sligo Rovers, scor 1-2. Runda precedenta, Bohemians a invins-o pe Finn Harps pe teren propriu cu scorul de 5-3.

Cu doar cateva zile inainte de succesul din campionat, Bohemians a reusit si o calificare in semi-finalele Cupei Ligii Irlandei. Acestia au invins-o pe Cork City pe teren propriu, cu scorul de 2-0.

Shamrock Rovers se lupta la titlu

Shamrock Rovers

Shamrock Rovers ocupa pozitia secunda a clasamentului din Premier Division, cu 44 de puncte acumulate in 20 de etape. Acestia se afla la 5 puncte in spatele liderului Dundalk, insa au un meci in minus, pe care il disputa azi. Oaspetii se afla intr-o continua ascensiune, reusind sa castige 3 etape consecutive. Acestia au invins-o pe UC Dublin cu scorul de 1-0, pe Finn Harps cu 3-0 si pe Cork City, 2-0 acum 2 runde. Etapa trecuta, Shamrock Rovers a remizat in fata propriilor suporteri, 2-2 cu cei de la Derry City.

Shamrock Rovers reusea ultima victorie pe acest teren, intr-o partida de campionat din Mai 2017. Atunci, acestia o invingeau pe Bohemians cu scorul de 2-0.

Bohemians – Shamrock Rovers reprezinta derby-ul acestei runde. Cele doua formatii tintesc victoria, fiind singura lor alternativa. In timp ce Shamrock incearca sa o ajuga pe Dundalk in lupta la titlu, Bohemians vrea sa reduca diferenta fata de adversare de astazi. maa stept la un duel frumos, iar fazele de poarta si golruile ar trebui sa apara.

Ponturi fotbal Bohemians vs Shamrock Rovers

peste 1.5 goluri, cota 1.49 la Unibet

sursa foto: goal.com