Ponturi fotbal – Bolivar – Nacional Potosi – Division Profesional – 11.11.2018

O partida interesante va avea loc duminica seara, de la ora 22:00, cand in etapa cu numarul 19 din Division Profesional se vor infrunta Bolivar – Nacional Potosi.

Favorite etapei este clar Bolivar, echipa care se poate lauda cu cel mai bun atac din campionat si care nu continua sa uimeasca prin anumite meciuri castigate la scor. Totusi, cum fiecare nas isi are nasul, aceasta a pierdut si ea un meci, in etapa trecuta a fost 1-4 contra celor de la Sport Boys, dar a avut rol de echipa vizitatoare si mai mult, a pus capat seriei de cinci victorii consecutive in care avea cel putin trei goluri inscrise in fiecare meci.  Ramane angrenata in lupta pentru titlu, Bolivar ocupand in prezent locul 4, cu 34 de puncte, cu trei mai putine decat echipele care impart prima pozitie si are avantajul ca urmeaza sa joace din nou acasa, acolo unde pana acum nu a suferit vreun esec, inregistrand opt victorii si un meci nul.

De partea cealalta, Nacional Potosi este si ea o echipa care face show cand joaca pe teren propriu, avand 23 de puncte stranse in cele noua meciuri jucate.  De altfel, este in forma maxima si asta pentru ca vine dupa o serie de sase victorii la rand, meciuri in care de cinci ori a fost echipa gazda. In etapa trecuta a facu din nou un meci excelent, 3-1 a aratat tabela in jocul contra celor de la Royal Pari, drept pentru care a si urcat amenintator in clasament. Nacional Potosi se afla pe locul 5, cu 33 de puncte, in ciuda diferentei mici de goluri inscrise/primite, dar a venit la patru lungimi in spatele liderului, pe care o poate recupera pana la finalul lunii.

E normal ca Bolivar sa fie echipa cotata mai bine, dar nici Potosi nu se da in laturi sa joace bine, chiar daca urmeaza sa joace in deplasare. Cu toate astea, nu-i dau vreo sansa in acest duel si cred ca gazdele sunt capabile sa inscrie de cate ori isi doresc, in principal pentru ca vor juca pe teren propriu si pentru ca intalnesc o echipa in fata careia dorinta de revansa este mare, in tur Potosi a castigat cu 6-1.