Ponturi fotbal Bolivia vs Peru – Copa America

Ponturi fotbal Bolivia vs Peru

Ponturi fotbal Bolivia vs Peru este o partida ce conteaza pentru etapa a doua din grupele acestei editii de Copa America, ce se va juca pe “Maracana”, in aceasta noapte, de la ora 03:00.

◘ Bolivia

Este outsidera in aceasta confruntare, fiind ce-i drept una dintre cele mai slabe nationale de la Copa America. La sase din ultimele sapte editii, reprezentativa condusa de Eduardo Villegas a fost eliminata din grupe. Doar in 2015 a reusit sa depaseasca aceasta faza, pierzand in sferturi chiar cu Peru. La editia din acest an, bolivienii au inceput cum nu se putea mai rau, cu o infrangere usturatoare. Au jucat cu tara gazda, Brazilia, in fata careia au pierdut cu 3-0. Au ajuns astfel la o serie de patru infrangeri consecutive, in care au primit sapte goluri, fara sa inscrie vreunul.

ECHIPA PROBABILA: Lampe – Bejarano, Jusino, Haquin, Bejarano – Galindo, Castro – Chumacero, Justiniano, Saavedra – Martins.

◘ Peru

Este o nationala mai puternica, fara dubii, fapt pentru care casele de pariuri o dau ca favorita. Faptul ca a jucat la mondialul din 2018 le da suporterilor un plus de incredere in ceea ce priveste parcursul la aceasta editie de Copa America. La precedentele opt turnee au trecut de fiecare data de grupe, de trei ori jucand in semifinale. La editia din acest an, nationala lui Ricardo Gareca a inceput cu o remiza alba in disputa cu Venezuela. Pentru a lua o optiune importanta la calificare, nu are voie sa piarda puncte in aceasta disputa, avand in vedere faptul ca in ultima etapa infrunta Brazilia, favorita certa a turneului.

ECHIPA PROBABILA: Gallese – Trauco, Abram, Zambrano, Advincula – Tapia, Yotun – Flores, Cueva, Carrillo – Guerrero.

Bolivia a aratat rau in meciul de deschidere, in timp ce Peru, desi nu a castigat, a evoluat bine in fata Venezuelei. Ne asteptam ca peruvienii sa isi arate valoarea in teren si sa obtina al patrulea succes consecutiv in fata Boliviei.

• Ponturi fotbal Bolivia vs Peru: Peru castiga -> cota 1.50

sursa foto: skysports.com