Ponturi fotbal Bolivia vs Venezuela – Copa America

Ponturi fotbal Bolivia vs Venezuela

Ponturi fotbal Bolivia vs Venezuela este un meci din cadrul acestei editii de Copa America, ce conteaza pentru etapa a treia din faza grupelor. Se va juca in aceasta seara, de la ora 22:00, pe “Estadio Mineirao”.

◘ Bolivia

Este una dintre cele mai slabe nationale din America de Sud, fara realizari importante in ultimii ani. In intreaga sa istorie a luat parte la trei turnee mondiale, unde nu a impresionat, in timp ce la Copa America a jucat doua finale, in 1963, unde a castigat si titlul, dar si in 1997, unde a pierdut. De atunci nu a mai reusit mare lucru, fiind eliminata de fiecare data in grupe, cu exceptia editiei din 2015. La acest turneu a inceput cum nu se putea mai rau, cu doua esecuri, pierzand cu Brazilia si Peru. In duelurile cu acestea a marcat un singur gol, incasand insa sase. A ajuns astfel la noua partide consecutive fara succes, sase dintre ele fiind infrangeri.

ECHIPA PROBABILA: Lampe – Bejarano, Jusino, Haquin, Bejarano – Galindo, Castro – Chumacero, Justiniano, Saavedra – Martins.

◘ Venezuela

Este o nationala ceva mai puternica, cu pretentii mai mari la acest turneu. Reprezentativa condusa de Rafael Dudamel are un palmares mai slab decat cel al adversarei, avand in vedere faptul ca nu a jucat la niciun mondial, in timp ce la Copa America nu a jucat nicio finala, cea mai buna performanta a sa fiind semifinala din 2011. La editia din acest an nu se descurca rau, avand in vedere faptul ca a adunat doua puncte cu favoritele grupei. A remizat la scor alb atat cu Peru, cat si cu Brazilia, fiind la un succes de sferturi. De mentionat faptul ca venezuelenii sunt fara gol primit in ultimele trei partide.

ECHIPA PROBABILA: Farinez – Pino, Villanueva, Chancellor, Rosales – Murillo, Rincon, Moreno, Herrera, Savarino – Rondon.

Venezuela este echipa mai buna, cu sanse reale la calificare, asa ca ne asteptam sa joace la victorie. Mizam si pe faptul ca va profita de forma foarte slaba a adversarei.

• Ponturi fotbal Bolivia vs Venezuela: Venezuela castiga -> cota 1.50

sursa foto: skysports.com