Ponturi fotbal – Bolton – Swansea – Championship – 10.11.2018

De la ora 17:00, pe “Macron Stadium”, Bolton – Swansea pare un duel al suferintei, avand in vedere ceea ce s-a intamplat cu ele in etapa trecuta din Championship.

Bolton continua seria meciurilor slabe si totul a culminat cu esecul suferit in fata lui Aston Villa, la Birmingham, scorula celui duel fiind 0-2. Poate ca nu ar fi atat de deranjant ca se pierde un joc, cum ar fi si normal intr-un campionat cu 46 de etape, dar deja este a cincea infrangere la 0 din ultimele sase etape, iar singurul meci din care a plecat cu puncte a fost un 1-1 cu Rotherham, o alta echipa din zona inferioara. Astfel, forma de moment justifica clar locul 20 pe care aceasta il ocupa, avand 16 puncte, cu unul singur mai mult decat echipa care se afla pe penultimul loc, iar in ceea ce priveste numarul de goluri, a luat de doua ori mai multe decat a reusit sa inscrie.

Bolton: Alnwick – Hobbs; Wheater; Beevers – Taylor; Williams; Vela; Lowe; Olkowski – Magennis; Doidge

Lucrurile nu sunt deloc atat de simple nici pentru Swansea, o echipa care se pare ca incepe tot mai des sa produca surprize si asta prin prisma rezultatelor neasteptate. In runda precedenta a avut un meci contra unei formatii accesibile, McBurnie marcand golul prin care “lebedele” intrau cu 1-0 in pauza, insa, Celina si acelasi McBurnie au facut doua faulturi in careu pe final de meci si Rotherham a intors scorul, galezii suferind a cincea infrangere stagionala, 1-2. Din cauza asta au ajuns acum pe locul 9, cu 23 de puncte, fiind trei lungimi intre ei si ultima echipa care se afla pe loc de playoff. Obiectiv pe care trebuie sa-l indeplineasca, dat fiind faptul ca vrea revenirea in Premier League.

Swansea: Nordfeldt – Naughton; Hoorn; Rodon; Olson – Celina; Fer; Grimes – Roberts; McBurnie; James

Nu imi place deloc stilul celor doua de joc, daca nu se marcheaza dintr-o faza fixa, astept s avem un numar mic de modificari de scor, desi Bolton a avut ceva probleme reale in ultimele meciuri. Nefiind o echipa marcatoare, deoarece are cel mai slab atac din Championship, Swansea cred ca o sa intre in jocul ei si lucrul asta sa isi puna amprenta, pana la final sa se modifice tabela de cel mult doua ori.