Ponturi fotbal – Bordeaux – Caen – Ligue 1 – 11.11.2018

Duminica, de la ora 16:00, pe “Matmut Atlantique” are loc meciul dintre Bordeaux – Caen, joc ce face parte din etapa a 13-a.

Bordeaux acuza programul incarcat de care a avut parte, avand o singura victorie in ultimele opt meciuri oficiale, dueluri care au contat enorm in competitiile unde au avut loc. Astfel, recent a facut 1-1 cu Zenit St. Petersburg, scor la care aceasta este eliminata din cadrul grupelor Europa League, deoarece se afla pe ultimul loc, cu un singur punct. Acelasi scor l-a inregistrat si in etapa trecuta de campionat, insa, atunci a mers la Lyon si tocmai din cauza meciurilor deloc solide, se afla acum pe locul 11, cu 15 puncte. Are probleme si de ordin defensiv, dar acestea par ca dispar atunci cand joaca pe “Matmu Atlantique”, loc unde si-a trecut in cont 10 dintre puncte.

Bordeaux: Costil – Palencia; Kounde; Pablo; Poundje – Tchouameni; Otavio; Vada – Kalu; Briand; Kamano

Caen este mai in spate in clasament, ea se afla pe locul 16, cu 11 puncte, la o singura lungime peste prima formatie care se afla sub linia rosie. Forma de moment poate sa spuna multe despre o asemenea echipa, a luat un singur punct in ultimele patru runde. Desi a avut rol de echipa gazda, nu s-a putut tine de Rennes, meciul din etapa trecuta s-a incheiat cu 1-2, reusita lui Enzo Crivelli a venit prea tarziu pentru a mai putea schimba ceva. Se schimba postura pentru ea si asta o pune in dificultate, replica timida a celor de la Caen s-a vazut foarte clar, din 18 puncte maxim pe care putea sa le obtina, a strans patru din ele, Dijon fiind singura echipa pe care a invins-o.

Caen: Samba – Guilbert; Baysse; Djiku; Armougom – Oniangue; Fajr – Beauvue; Khaoui; Ninja – Crivelli

Ambele au probleme foarte grele in ultimele runde, iar daca tinem cont de faptul ca se invart in jumatatea inferioara a clasamentului, este probabil sa vedem greseli din nou. Pe de alta parte, Bordeaux este echipa gazda, a evoluat mai bine in aceasta postura si cred ca sansele mari acordate de casele de pariuri sunt total justificate.