Ponturi fotbal Borussia Dortmund vs Paderborn – Cupa Germaniei

Ponturi fotbal Borussia Dortmund vs Paderborn – Cupa Germaniei
Ponturi fotbal Borussia Dortmund vs Paderborn – Cupa Germanieisursa foto: facebook

Ponturi fotbal Borussia Dortmund vs Paderborn – Cupa Germaniei

Borussia Dortmund lupta sa cucereasca nou trofeu in fotbalul german, iar Cupa Germaniei ii este la indemana. Marti are meci cu Paderborn in optimile de finala, jocul fiind programat sa se desfasoare de la ora 21:45.

Borussia Dortmund

Guerreiro, Sancho si Delaney au fost printre cei mai buni jucatori ai rundei anterioare din campionatul Germaniei. Au contribuit decisiv la victoria cu 3-1 pe care Dortmund a obtinut-o in compania lui Augsburg, tot intr-un joc disputat pe Signal Iduna Park.  Au castigat si majoritatea adversarelor sale din fata si a ramas pe locul 6, cu 32 de puncte, la un singur punct de primele patru locuri.

Cupa Germaniei este un trofeu aparte unde Dortmund a stiut sa puna problema in fata unor echipe inferioare. A trecut cu 5-0 de Duisburg in primul tur, iar in al doilea meci a depasit cu 2-0 o alta echipa din esalonul secund, Eintracht Braunschweig.

Paderborn

Sezonul inca nu s-a terminat pentru Paderborn, desi ea este pe locul 9, cu 26 de puncte. Lupta pentru revenirea pe prima scena a fotbalului german, dar are probleme si cu greu poate tine pasul cu echipele de la varf. Un astfel de meci s-a jucat la finalul saptamanii trecute, atunci cand a pierdut cu 1-3 confruntarea de la Hamburg, cu actualul lider al Zweite Bundesliga.

A fost primul esec suferit dupa o serie de patru runde consecutive in care s-a mentinut la inaltime. In ceea ce priveste jocurile de cupa deja are experienta cu echipele din primul esalon. Daca in primul tur a dispus cu 5-0 de amatorii de la Wiedenbruck, in cel de-al doilea tur a trecut cu 3-2 de Union Berlin si tot in urma unei deplasari.

Dortmund isi doreste foarte mult obtinerea unui trofeu. Dupa eliminarea lui Bayern cred ca Cupa Germaniei a devenit un obiectiv pentru galben-negrii. Probabil ca acest lucru o sa-l putem observa si in meciul de marti, cand n-o sa-i lase mult spatiu lui Paderborn. De-a lungul meciurilor directe, Borussia nu a pierdut niciodata, ci a castigat trei din cele cinci partide.

Ponturi fotbal Borussia Dortmund vs Paderborn: 1pauza / 1 final, cota 1.50 la Betfair