Ponturi fotbal – Bradford City – Coventry – League One – 23.10.2018

De la 21:45, pe “Valley Parade” din Bradford, are loc Bradford City – Coventry, joc din cadrul etapei cu numarul 15 din League One.

Bradford City este usor in scadere, iar criza rezultatelor pare sa fie intr-o forma continuata, in special dupa ce s-a intamplat la finalul saptamanii trecute. Desi a jucat pe teren propriu, aceasta nu a putut sa intrerupa seria greselilor din aparare, iar scorul meciului sustinut contra lui Rochdale a fost incheiat cu 0-2. A fost a treia infrangere la rand, in meciurile din League One, ceea ce face sa se afle pe o pozitie direct retrogradabila, ocupand locul 23, cu 10 puncte. Are probleme si in ceea ce priveste golurile inscrise, Bradford City are unul dintre cele mai slabe atacuri, cu o medie de 0.8 goluri inscrise in fiecare meci, ceea ce este foarte putin daca vrea sa se salveze de la retrogradare.

Bradford City: O’Donnell – Mellor; O’Connor; McGowan; Wood – Wright; O’Brien – Ball; Payne; Miller – Doyle

De partea cealalta, Coventry in urma cu o luna era o echipa oarecare, dar mobilizarea de care a dat dovada si faptul ca vine dupa trei victorii consecutive, a fost propulsata pana pe locul 10, cu 21 de puncte, avand patru lungimi de recuperat daca vrea sa atinga playoff-ul si sa lupte pentru a promova, un obiectiv pe care inca nu si l-a impus. In etapa anterioara am avut parte un meci atipic, Southend a fost un adversar care a jucat destul de deschis, iar atacul si asa timid al celor de la Coventry a punctat de doua ori. Cel mai important gol a fost cel al rezervei Jodi Jones, venit in prelungirile meciului si care a stabilit scorul final, 2-1, pentru Coventry.

Coventry: Burge – Wills; Chaplin; Hiwula; Davies – Brown; Doyle; Sterling; Thomas – Clarke Harris; Bayliss

Coventry este pe val, jocul a fost in crestere, dar ramane o echipa care nu lasa multe spatii pe faza de aparare, are o medie de un gol luat in fiecare meci, aproximativ la fel cu cea a golurilor inscrise. Una peste alta, cred ca un pariu in care gazdele sa se apropie mai putin de poarta lui Burge ar fi unul indicat, iar Bradford City sa fie cea are sa nu inscrie.