Ponturi fotbal Brazilia vs Jamaica – Campionatul Mondial Feminin

Duminica 9 Iunie, de la ora 16:30, va avea loc partida Brazilia vs Jamaica, din cadrul grupelor Campionatului Mondial feminin.

  • Misiune facila pentru sud-americance
BRAZILIA

Brazilia este fara indoiala una din favoritele la trofeu si una din cele mai experimentate echipe. Formatia din America de Sud a participat la toate editiile de Cupa Mondiala, insa in 2015 a avut o evolutie modesta, nereusind sa treaca de optimi. La Copa America insa, Brazilia a reusit sa se impuna in 6 din cele 7 editii disputate, cea din 2006 pierzand-o in finala. O mare parte din succesul nationalei din ultimii ani se datoreaza decarului Marta. In ultima vreme insa, braziliencele arata modest, fiind fara victorie in 2019. Acestea au disputat si doua partide aicale in luna Aprilie, pierzand in amandoua: 2-1 pe terenul Spaniei si 1-0 in Scotia.

  • Sanse minime pentru jamaicance in aceasta partida inaugurala
JAMAICA

Pentru fetele din Jamaica acest an este unul istoric. Modesta echipa din America de Nord nu a reusit sa se califice niciodata la o editie de Cupa Mondiala, asadar turneul din Franta e o sarbatoare in tara. Nici in Gold Cup nationala din Jamaica nu se poate lauda cu multe realizari, cea mai buna clasare fiind anul trecut, pe podium. Jamaicancele s-au antrenat serios pentru acest turneu final, disputand 5 partide amicale in primavara. Acestea s-au impus cu Chile de doua ori si cu Panama, au remizat cu Africa de Sud in deplasare si au cedat pe terneul Scotiei, scor 3-2. Cele doua nationale se vor intalni astazi pentru prima oara in istorie.

Brazilia este favorita certa in opinia caselor de pariuri, iar cotele pentru un solist sunt infime. Ne vom concentra totusi pe goluri in aceasta dupa-amiaza. Jamaica este protagonista unor meciuri spectaculoase in acest an, iar Brazilia scartaie serios in 2019. Ma astept ca nord-americancele sa joace dezinvolte, fiind fara presiune si obiectiv la turneu. In concluzie, optez pentru minim 4 goluri inscrise in meci.

Ponturi fotbal Brazilia vs Jamaica

peste 3.5 goluri, cota 1.75 la Betano

sursa foto: sportsmirchi.com