Ponturi fotbal – Bremen – Leverkusen – Bundesliga – 28.10.2018

Ponturi fotbal - Leverkusen - Stuttgart - 23.11.2018

O noua zi in fotbalul mare si implicit o noua partida, de data asta avem Bremen – Leverkusen, o partida pe care putem sa o urmarim in Bundesliga, incepand cu ora 19:00.

Cu un lot convingator pentru o echipa de asemenea factura, Bremen a fost din nou la inaltime si pana in prezent a reusit ca prin punctele acumulate sa se instaleze pe podium. Ocupa locul al treilea, cu 17 puncte, sunt trei lungimi intre ea si Borussia Dortmund, liderul din Bundesliga. Un etapa trecuta s-a descurcat foarte bine, in decurs de 95 de minute a oferit un joc consistent, iar rezultatul nu a intarziat sa apara. Bremen a castigat cu 2-0 la Gelsenkirchen, contra lui Schalke, bifand a doua victorie la rand. Neluand gol, “alb-verzii” au acum a doua cea mai buna aparare, iar jucand pe teren propriu o pune intr-o lumina bun, deoarece ofensiva si-a facut destul de des aparitia, inscriind apriape meci de meci.

Bremen: Pavlenka – Gebre Selassie, Veljkovic, Moisander, Augustinsson – M. Eggestein, Sahin, Klaassen – Osako, Harnik, Kruse (c)

Leverkusen recent a reusit sa aiba parte de un meci spectaculos, dar pe care s-a vazut nevoita sa-l piarda din cauza neatentiei in aparare. Joi seara a jucat in Eurola League, la Zurich, acolo unde a cedat cu 2-3. Nici in etapa trecuta de campionat nu s-a incurcat in atac, marcand de doua ori in poarta lui Hannover. 2-2 a fost scorul inregistrat de “aspirine” in fata lui Hannover, insuficient pentru a urcat si mai mult in clasament. Este pe locul 13, cu 8 puncte, un numar prea mic pentru o aspiranta la cupele europene, dar nimic nu a functionat cum trebuie, acesta este si motivul pentru care are -6 in dreptul golaverajului.

Leverkusen: Hradecky – Weiser, Tah, S. Bender, Wendell – Kohr, L. Bender (c) – Brandt, Havertz, Volland – Alario

Werder e in forma, nu putem nega asta, jucand pe “Weserstadion” este un plus substantial, pe care ma astept sa il vedem convertit si printr-o victorie. Leverkusen nu mai trebuie luata din punct de vedere al numelui, ci pentru realizarile sale de moment si cum acestea lipsesc, dau credit unei echipe active pe faza de atac si care este in crestere.