Ponturi fotbal – Brentford – Rotherham – Championship – 04.08.2018

Meciul zilei dupa cotele pe care Betano le ofera pentru prima etapa de Championship se pare ca are loc Londra, Brentford – Rotherham este una dintre partdele ce vor incepe de la ora 17:00.

Brentford este in forma, a reusit sa faca meciuri bune de pregatire, pe langa faptul ca a avut adversari atat denivelul ei, cat si de prima liga, cum a fost cazul duelului cu Watford (1-2), si-a facut datoria din punct de vedere ofensiv. Londonezii nu s-au facut de ras nici in editia anterioara, au fost la sase puncte de playoff, insa, din punct vedere al aparatii s-au miscat bine. Faptul ca debuteaza pe “Griffith Park” este un lucru bun, a marcat constant, dar a rmas neinvinsa in ultimele cinci asemenea meciuri oficiale. Din fericire pentru “albine” sunt in acelasi format, singura plecare notabila a fost cea a olandezului Jozefzoon, pentru care Brentford a incasat 3.1 milioane de euro, de la Derby County.

Brentford: Bentley – Dalsgaard; Jeanvier; Ngoyo – Henry – Woods; Yennaris – Watkins; Benrahma; Canos – Maupay

Rotherham este un adversar slab, lotul lasa usor de dorit, lucru pe care il putem vedea si dupa cota pe care o primeste, victoria ei ne poate aduce un profit de sase ori mai mare decat miza. Replica “morarilor” a fost una buna, iar la finalul editiei de League One au reusit sa castige playoff-ul, dupa ce au dispus de Shrewsbury, gratie golurilor inscrise de fundasul de 33 de ani, Richard Wood. Pe de alta parte, pe langa faptul ca nu s-au facut investitii majore din cauza ca nu exista un sponsor puternic in spate, a preferat sa faca cateva imprumuturi, de la cluburi precum Fulham si Norwich, dar a adus si un jucator de la Bristol City, toti pe faza de aparare.

Rotherham: Rodak – Jones; Wood; Ajayi; Mattock – Taylor; Palmer; Vaulks; Towell; Williams – Vassell

In ultimiii trei ani, duelul Brentford – Rotherham a fost mereu castigat de echipa gazda, iar daca situatia se va mentine la fel, nu ar fi o surpriza. De data aceasta cred ca avantajul terenului propriu se aplica, coroborat cu faptul ca “albinele” sunt foarte bine din punct de vedere valoric, le-ar putea aduce succesul mult dorit.