Ponturi fotbal Brentford vs Birmingham – Championship

Ponturi fotbal Brentford vs Birmingham - Championship

Ponturi fotbal Brentford vs Birmingham: sambata, 3/08/2019, de la ora 17:00, pe stadionul londonez “Griffin Park” Brentford o intalneste pe Birmingham. Meciul face parte din programul primei etape a sezonului 2019/2020 al Championship. Este a doua liga de fotbal din Anglia si una dintre cele mai importante ligi inferioare din lume.

Brentford

Londonezii si-au salvat sezonul in urma prestatiei avute in ultima parte a campionatului, cand au reusit sa se claseze pe un loc cat de cat decent. Brentford a ocupat locul 11 la finalul editiei trecute de campionat. Acelasi Thomas Frank ramane la carma echipei, danezul avand drept misiune o clasare cat mai buna.

“Albinele” au avut si o campanie reusita, ele pregatindu-se in compania unor echipe cunoscute la nivel european. A reusit sa incheie neinvinsa in fata echipelor Dynamo Kiev (0-0) si Norwich (3-1). Nu totul a fost atat de roz pentru ca in meciul cel mai recent disputat de aceasta a pierdut in compania lui Bournemouth, 1-3.

  • Echipa probabila: Martin – Pinnock, Jansson, Jeanvier – Dalsgaard, Jensen, Mojotko, Henry – Canos, Maupay, Watkins

Birmingham

Birmingham nu are parte de o finantare suficient de puternica pentru a ataca pozitiile superioare. Cel mai bine s-a simtit asta in editia anterioara a campionatului, cand a trait periculos. Pot spune ca si-a salvat sezonul si a ramas in Championship datorita ultimelor sapte runde. Au fost dueluri in care a ramas neinvinsa si s-a clasat pe locul 17, cu 52 de puncte.

Abordarea in noua editie de campionat se face cu un alt antrenor. Garry Monk a fost dat afara dupa 15 luni de cand a fost instalat, iar in locul sau a venit Pep Clotet. Cu acesta la carma, Birmingham a reusit sa joace cinci meciuri de pregatire, obtinand doua victorii si trei infrangeri. Ultimul duel din campania dusa intre sezoane a adus-o in fata unei confruntari cu Brighton. Diferenta dintre ea si o echipa de prima liga s-a vazut, drept urmare, a pierdut cu 0-4.

  • Echipa probabila: Camp – Clarke-Salter, Dean Roberts – Colin, Gardener, Sunjic, Pedersen – Crowley, Mrabti – Jutkiewicz

In editia trecuta de campionat am doua doua rezultate de egalitate in meciurile in care ele s-au intanit. Chiar si asa, Brentford a fost echipa care a dominat ambele infruntari, ceea ce o pune intr-o pozitie buna si acum. Cu un lot mai bun si neinvinsa in fata lui Birmingham de aproape trei ani, e de asteptat sa vedem un succes al gazdelor. Totusi, Brentford este recunoscuta ca o echipa marcatoare, in timp ce adversara ei are probleme, fiind obisnuita sa se apere.

Ponturi fotbal Brentford vs Birmingham: gazdele castiga, cota 1.75 la Betano