Ponturi fotbal Brest vs Gomel – Vysshaya Liga

Ponturi fotbal Brest vs Gomel

Ponturi fotbal Brest vs Gomel: duminica, 16 iunie 2019, de la ora 20:45, pe “Regional Sport Complet Brestkiy”, are loc Brest vs Gomel, meci din runda cu numarul 11.

Brest

In crestere de la o partida la alta, Brest a reusit sa isi impuna ritmul si sa fie singura echipa neinvinsa. Dupa zece etape, a reusit sa urce pana pe primul loc, cu 26 de puncte. BATE si Soligorsk stau la panda, intre ea si cele doua echipe sunt doua lungimi. De altfel, 2019 pare sa fie anul ei, dat fiind faptul ca Brest este si castigatoarea Supercupei Belarusului.

A reusit atunci sa o invinga cu 3-1 pe BATE Borisov. Este acelasi scor pe care l-a inregistrat si in ultima etapa de campionat, cand in fata ei a stat Slutsk. Mai mult decat atat, Brest este echipa care a dat cele mai multe goluri. Pana in momentul de fata, aceasta a reusit sa isi treaca in cont 23 de goluri inscrise si abia sase primite.

Gomel

Outsider al acestei intalniri, Gomel are o misiune ce pare imposibila daca este sa comparam cifrele dintre ea si adversara ei. Trece printr-o perioada foarte slaba, cu sapte meciuri consecutive fara succes. In etapa trecuta, aceasta si-a aratat nivelul si a suferit inca o infrangere, dupa ce BATE s-a impus cu 2-0. A fost cea de-a saptea partida la rand in care nu castiga si in care primeste cel putin un gol.

Gomel este ocupanta locului 11 in Vysshasya Liga, cu 7 puncte. Practic, intre ea si echipa de pe ultimul loc, Torpedo Minsk, este o diferenta de doua lungimi. Spre deosebire de alte echipe care trag la evitarea retrogradarii, ea are unul dintre cele mai bune atacuri. In schimb, defensiva este una usor de invins, ea are a treia cea mai slaba aparare.

Favorita etapei, aceasta este Brest, echipa care intalneste unul dintre cei mai accesibili adversari. Tot ea este echipa care nu a mai pierdut in fata lui Gomel de aproape patru ani. Cifrele o dau net favorita pe echipe gazda, insa, cred ca merita sa incercam o cota mai mare, cum ar fi cea pentru pariul combinat “victorie & numarul de goluri”. Avand cel mai bun atac, nu cred ca Brest o sa-si lase adversarul sa scape atat de usor din acest meci, ci din contra. O sa caute sa castige inscriind cat de multe goluri poate.

Ponturi fotbal Brest vs Gomel: 1 pauza / 1 final, cota 1.83 la Betfair