Ponturi fotbal Brisbane Strikers vs Queensland Lions – NPL Queensland

Ponturi fotbal Brisbane Strikers vs Queensland Lions – NPL Queensland

Ponturi fotbal Brisbane Strikers vs Queensland Lions: sambata, 29 iunie, de la ora 11:00, Brisbane Strikers primeste replica lui Queensland Lions. Meciul are loc in etapa cu numarul 22 din cadrul NPL Queensland.

Sursa foto: thebrisbanestrikers

Brisbane Strikers

Este in forma, a confirmat lucrul acesta si in etapa trecuta, atunci cand a reusit sa castige cu 3-0. A fost un duel in care s-a impus in deplasare, cu Moreton Bay United. De altfel, ultimele doua meciuri au fost jucate in deplasare si a castigat la pas. Merge bine, are sase victorii in ultimele sapte runde, ceea ce o aduce la mijlocul clasamentului.

Se afla pe locul 7, cu 30 de puncte, dar intre ea si locurile de play-off sunt 12 lungimi. Pe de alta parte, sta foarte prost din punct de vedere defensiv, are 33 de goluri primite. Inca putine si ajunge la o medie de goluri goluri incasate in fiecare duel. Joaca acasa si acest lucru ar putea sa cantareasca decisiv, Brisbane Strikers in aceasta postura are 11 pucnte stranse din 27 maxim posibile.

Queensland Lions

Leii ataca primul loc si au ocazia sa isi depaseasca rivala, cu toate ca acum sunt patru puncte intre ele. Spun asta pentru ca are un meci mai putin si 47 de puncte, iar la final de saptamana daca va castiga ar putea reduce diferenta. Daca isi castiga si restanta, cu atat mai bine si poate sa treaca peste Peninsula.

Echipa este in forma, a reusit in ultimele confruntari sa fie cu un pas inaintea adversarelor. Cu o saptamana in urma, s-a impus cu 4-2, pe terenul celor de la Brisbane City. A fost cea de-a unsprezecea partida la rand, in care nu pierde intr-un duel din campionat. Totodata, este si o echipa care a reusit sa inscrie in toate aceste meciuri.

Ambele sunt doua echipe care merg bine in ultimul timp si acest lucru ne poate duce spre un pariu pe goluri. in acelasi timp, trebuie sa ne gandim care dintre ele este mai buna si sa punem cap la cap informatiile pe care le avem. Queensland Lions este echipa care a castgiat la 0 toate meciurile directe de pana acum. A fost trei la numar, unul dintre ele in tur, cand aceasta a dispus cu 4-0 de rivala ei.

Ponturi fotbal Brisbane Strikers vs Queensland Lions: oaspetii castiga, cota 1.59 la NetBet