Ponturi fotbal Brisbane U21 vs Brisbane City – NPL Queensland

Ponturi fotbal Brisbane U21 vs Brisbane City

Ponturi fotbal Brisbane U21 vs Brisbane City: duminica dimineata, de la ora 08:00, Brisbane U21 o intalneste pe Brisbane City. Meciul face parte din etapa cu numarul 25 din NPL Queensland.

Brisbane U21

In lupta pentru a termina cat mai sus in clasament, sezonul s-a terminat pentru Brisbane U21. Este pe locul 8 in NPL Queensland, cu 32 de puncte, dar la douazecei de lungimi distanta de locurile de play-off. Mai mult, matematic nu mai poate prinde nici locurile ce merg la retrogradare. Pana in acest moment a impresionat cu numarul de goluri pe care le-a inscris.

Brisbane U21 are unul dintre cele mai bune atacuri pana in momentul de fata. Un merit il au si rezultatele din ultimele doua intalniri, confruntari in care si-a trecut in cont doua victorii. Dupa 3-1 cu Eastern Suburbs, echipa a facut spectacol si cu zece zile in urma, cand a dispus cu 7-2 de SWQ Thunder. De asemenea, a dat 23 de goluri in precedentele sase jocuri disputate in campionat.

Brisbane City

De partea cealalta, Brisbane City vine dupa un esec drastic, suferit in fata unei alte echipe din oras. Cu o saptamana in urma, profitand de timpul liber pe care l-a avut, a intalnit-o pe Brisbane Roar. Diferenta de nivel si-a spus cuvantul, iar ea a pierdut cu 0-4. Nu acelasi lucru s-a intamplat si in precedentele doua etape. Au fost duelul in care a reusit sa obtina victorii la handicap, 3-1 cu Eastern Suburbs si 4-2 cu Brisbane Strikers.

Sta si ceva mai bine in clasament, ea este in fata adversarei, dar tot fara sanse reale de locurile de play-off. Este o diferenta destul de mare intre ea si formatia de pe pozitia a patra. Se afla pe treapta a sasea, cu 35 de puncte, fata de cele 52 pe care Gold Coast Knights le are.

Daca ceva a mers bine pentru cele doua echipe, atacul a fost acel lucru. Se stie bine ca in ligile acestea regionale se inscriu multe goluri, iar ele au respectat lucrul acesta. Un pariu pe numarul de goluri pare sa stea in picioare, cu atat mai mult cand avem de partea noastra si rezultatul din tur. Cu aproape patru luni in urma a fost 2-2, dar atunci City era gazda.

Ponturi fotbal Brisbane U21 vs Brisbane City: peste 3.5 goluri, cota 1.50 la Unibet