Ponturi fotbal Brisbane U21 vs Gold Coast – NPL Queensland

Ponturi fotbal Brisbane U21 vs Gold Coast - NPL Queensland

Ponturi fotbal Brisbane U21 vs Gold Coast: duminica este zi de fotbal in Australia, iar de la ora 08:00, Brisbane u21 o intalneste pe Gold Coast. Este un meci din etapa cu numarul 21 din cadrul NPL Queensland.

Sursa foto: brisbaneroar

Brisbane U21

CU resurse limitate, Brisbane U21 nu este niciodata favorita in fata unei echipe care sta mai bine in clasament. Ea se afla pe locul 10, cu 20 de puncte. Sunt noua lungimi intre ea si prima echipa care se afla pe loc retogradabil. In runda trecuta a ratat ocazia de a se distanta si mai mult, insa, a cedat intr-un mod spectaculos. 2-3 a fost scorul meciului pe care l-a jucat pe teren Peninsulei, liderul la zi al NPL Queensland.

Nu se poate lauda cu rezultate mai bune nici pe teren propriu. Din sapte meciuri, are doua victorii si alte cinci meciuri au fost infrangeri. Totusi, in cel mai recent meci in care a evoluat acasa, a reusit sa faca scorul etapei. 6-0 a aratat tabela meciului cu Sunshine Coast, echipa care se afla pe ultimul loc.

Gold Coast

Ataca play-off-ul si are nevoie de toate punctele puse la bataie pentru a spera intr-o minune. Afirm acest lucru pentru ca se afla abia pe lcoul 6, cu 31 de puncte. Intre ea si ultimul loc de play-off sunt deja opt lungimi si are doua meciuri in plus fata de Gold Coast Knights. Puteau sa fie mai putine, dar in etapa trecuta a cedat din nou.

1-4 cu Brisbane Strikers si Gold Coast ramane o echipa de pluton. A surprins putin rezultatul pentru ca a intalnit o echipa mai slaba decat ea si a evoluat si pe teren propriu. In mod surprinzator, dar in deplasare a avut meciuri ceva mai bune, bifand cinci victorii din opt confruntari. Mai mult decat atat, a si inscris cel putin un gol de fiecare data.

Gold Coast a fost echipa care s-a impus si in tur, atunci cand a fost 3-2. E clar, sunt echipe care stiu sa isi joace sansa pe atac, dar la fel de usor incaseaza goluri. drept urmare, desi tind sa merg pe cota de favorita a echipei vizitatoare, cred ca acest joc are tot ce ii trebuie sa fie meciul rundei. Sunt angrenate doua echipe instabile, care marcheaza des si primest la fel de des goluri.

Ponturi fotbal Brisbane U21 vs Gold Coast: peste 3.5 goluri, cota 1.80 la Betano