Ponturi fotbal – Bristol City – Hull – Championship – 24.10.2018

O partida in care avem deja o favorita se joaca pe “Ashton Gate Stadium”, de la ora 21:45, Bristol City – Hull, acesta este duelul din etapa a 14-a.

Bristol City a inceput bine sezonul, pentru ceea ce poate ea sa arate la nivel maxim s-a instalat deja in prima jumatate, unde ocupa locul 10, avand 19 puncte, cu doua mai putine decat Norwich, ultima formatie care se afla pe loc de playoff. Nivelul moralului este unul ridicat, a reusit in etapa trecuta sa-si joace bine sansa, Niclas Eliasson, mijlocasul suedez in varsta de 22 de ani a reusit sa inscrie unicul gol al meciului jucat la Londra, cu Brentford, asta dupa ce adversarul a avut un om mai putin inca din minutul 55. Este un moment tocmai bun sa faca un nou meci bun pe teren propriu, unde a impartit in mod egal rezultatele obtinute de-a lungul celor sase dueluri avute pe “Ashton Gate”, cate doua din fiecare.

Hull City nu mai are sperante la promovare sau cel putin la locurile de playoff, din echipa care se anunta sa revina in prima liga, acum a ajuns o simpla privitoare, cu griji foarte mari in ceea ce priveste retrogradarea. Se afla pe penultimul loc, are noua puncte, iar daca nu-si imbunatateste rapid stilul de joc, cu siguranta nu se poate salva. Are o singura victorie in ultimele zece meciuri, dar sa nu uitam ca si aia a fost obtinuta contra lui Ispwich, echipa care in prezent este pe ultima pozitie. Un alt joc destul de usor a avut in urma cu putine zile, a fost 1-1 cu Preston, in ceea ce eu cred ca a pierdut doua puncte, avand in vedere ca a jucat acasa si avea un adversar foarte usor.

Diferenta de atitudine dintre ele si nivelul jocului, inclina substantial balanta spre un succes al gazdelor si am toate motivele sa astept un joc la fel de bun precum in etapa trecuta. Una peste alta, dincolo de ceea ce se poate intampla ca rezultat, astept ca cel putin trei goluri sa se inscrie, la fel s-a intamplat in fiecare din jocurile pe care ultimii doi ani le-au programat intre ele.