Ponturi fotbal – Bristol Rovers – Portsmouth – League One – 21.08.2018

Marti, 21 august 2018, de la ora 21:45, pe “Memorial Stadium” se joaca Bristol Rovers – Portsmouth, meci din etapa cu numarul 4 din League One.

Bristol Rovers este o echipa de la care asteptarile nu sunt foarte mari, cel putin daca tinem cont ca anul trecut a terminat in cea de-a doua parte a claamentului, pe locul 13, nici acum nu s-au schimbat multe lucrui si nivelul jocului a ramas la fel. Pe de alta parte, singurele doua victorii au venit in ultimele sapte zile, atunci cand a reusit o calificare asteptata in Carabao cup, 2-1 cu Crawley Town, acelasi scor pe care l-a inregistrat si la finalul etapei anterioare, insa, in deplasare, in fata lui Wycombe, acela fiind si singurul joc in care a strans puncte, datorita carora se afla pe locul 16 acum, Clarke si Craig fiind cei doi oameni care au punctat.

Bristol Rovers: Smith – Clarke; Lockyer; Upson; Craig – Matthews; Clarke; Broadbent; Sercombe – Nichols; Payne

Portsmouth este o echipa care si-a pus amprenta asupra inceputului de sezon, ea fiind una dintre cele doua formatii care au luat maximum de puncte pana in acest moment. Moralul este unul ridicat, asa cum este si firesc, insa, ofensiva este una spectaculoasa, in runda anterioaa a castigat cu 4-1 in confruntarea cu Oxford United, dupa ce a evoluat pe teren propriu. Partea buna este ca ramane concentrata 100% pe campionat si asta deoarece in urma cu o saptamana a pierdut in Carabao Cup, 1-2, cu Wimbledon, la finalul unei partide in care s-au folosit mai mult jucatori care in League One fac banca de rezerva.

Portsmouth:  Allsop – Harriman; McCarthy; El-Abd – Jacobson – Bloomfield; Gape; Thompson – Mackail-Smith; Akinfenwa; Williams

Ultimele patru mecuri directe au apartinut echipelor care s-au prezentat pe teren propriu, dar de data aceasta vorbim despre formatii care au inceput diferit sezonul, Portsmouth avand ocazia de a ajunge la punctaj maxim dupa patru runde. Cum oaspetii stiu  sa profite de slabiciunile pe care adversarii le arata, cred ca este cazul unui nou meci in care sa-si arate suprematia si la final sa obtina cel putin un punct.