Ponturi fotbal Bucheon vs Seoul E. – K League 2

Bucheon vs Seoul E. Duelul din runda a 16-a a esalonului secund a Coreei de Sud, va avea loc Luni in data de 24 Iunie, incepand cu ora 13:30.

  • Bucheon spera inca la play-off daca se impune azi

Bucheon

Bucheon e ocupanta locului 7 in K League 2, cu 17 puncte acumulate in 15 runde. Acestia se afla la 7 puncte distanta de locurile de play-off, asadar nu isi mai permit pasi gresiti. Gazdele au reusit sa obtina un singur succes in ultimele 5 etape, dupa un 1-0 pe terenul celor de la Ansan Greeners. Mai apoi, pentru Bucheon a urmat o remiza pe teren propriu, 1-1 cu Daejon. Etapa trecuta, gazdele au pierdut in deplasarea de la Gwangju, scor 4-1. Bucheon nu a mai castigat pe teren propriu cu Seoul E., din Iunie 2017. Atunci, acestia se impuneau cu scorul de 1-0 in campionat.

  • Seoul E. este cea mai modesta echipa din K League 2

Seoul E.

Oaspetii sunt “lanterna rosie” a campionatului, cu doar 8 puncte acumulate in 15 etape. Marea problema a echipei este fara doar si poate compartimentul defensiv. Acestia au cea mai fragila aparare din K League 2, cu 27 de goluri incasate. Echipa vine in aceasta deplasare dupa 4 infrangeri consecutive suferite in campionat. Etapa precedenta, trupa din Seoul a pierdut in fata propriilor suporteri, 0-1 cu Jeonnam. De altfel, acestia au pierdut si in cupa, dupa un 2-0 pe terenul celor de la Daejon Korail.

Seoul E. aproape ca nu conteaza in acest sezon de K League 2. Cu un singur succes in 15 etape, e greu de crezut ca acestia pot pune probleme serioase. De altfel, defensiva lor este una foarte modesta, asadar Bucheon poate profita. Chiar daca gazdele nu au un sezon stralucit, o victorie azi pe teren propriu ii readuce in cursa pentru promovare. Ma astept ca Bucheon sa domine partida si sa reuseasca sa puna mana pe cele 3 puncte. In concluzie, recomandarea mea este pronosticul ‘1 solist’, la o cota de 2.00.

Ponturi fotbal Bucheon vs Seoul E.

1 solist, cota 2.00 la Unibet

sursa foto: goalzz.com