Ponturi fotbal Buriram vs PTT Rayong – Thai Premier League

Miercuri 12 Iunie, de la ora 14:00, se va disputa partida Buriram vs PTT Rayong, din cadrul etapei a 7-a a primei ligi de fotbal din Thailanda. 

Buriram nu isi mai permite pasi gresiti, altfel pierde contactul cu prima pozitie

Buriram

Buriram reprezinta una din cele mai titrate echipe ale fotbalului din Thailanda. Acestia se lupta din nou la titlu in acest sezon, insa ultimele 2 etape i-au aruncat pe pozitia secunda. Gazdele se afla la 5 puncte in spatele liderului Port MTI FC, insa au un meci in minus, cel pe care il vor disputa astazi. Acum 2 runde, Buriram a fost invinsa la limita de Chainat, cu scorul de 2-1. Etapa trecuta, acestia au remizat pe terenul celor de la Sukhothai, scor 1-1. Buriram a evoluat in Liga Campionilor a Asiei, insa a avut evolutii modesta. Thailandezii au incheiat pe ultima pozitie in grupa, cu doar 4 puncte acumulate in 6 etape.

Oaspetii au o singura victorie in 5 deplasari din Thai Premier League

PTT Rayong

De partea cealalta, Rayong e o echipa mult mai modesta decat adversara de astazi. Acestia se afla pe pozitia a 12-a, cu 13 puncte acumulate in 12 partide. Etapa precedenta PTT Rayong a obtinut abia a 3-a victorie a sezonului, dupa un 1-0 pe teren propriu cu Chonburi. Oaspetii de astazi nu s-au impus niciodata intr-o partida oficiala cu Buriram, intr-o partida oficiala. La ultima deplasare aici, in Martie 2014, acestia pierdeau cu scorul de 2-0.

Buriram este o forta in exoticul campionat thailandez. De partea cealalta, PTT Rayong nu este obisnuita cu fotbalul din prima liga, echipa fiind implicata deja in lupta pentru evitarea retrogradarii. Pentru Buriram aceasta partida e ocazia perfecta de a strange si mai mult lupta la titlu. Tinand cont si de faptul ca evolueaza pe teren propriu, ma astept la o partida dominata in intregime de ei. Asadar, recomandarea mea este pronosticul ‘1 solist’, la o cota de 1.44.

Ponturi fotbal Buriram vs PTT Rayong

1 solist, cota 1.44 la Unibet

sursa foto: football-tribe.com