Ponturi fotbal – Burnley – Basaksehir – Europa League- 16.08.2018

Ponturi fotbal – Burnley - Basaksehir – Europa League- 16.08.2018

Ponturi fotbal – Burnley – Basaksehir – Europa League- 16.08.2018

Joi este o zi de Europa League, iar in turul al treilea se vor duela Burnley – Basaksehir, intr-un duel al mansei a doua. Partida este programata sa inceapa de la ora 21:45, pe Turf Moor.

Burnley a revenit in Europa dupa foarte mult timp si nu a impresionat cu absolut nimic, asta si din cauza ca a jucat pe doua planuri. Sean Dyche a fost nevoit sa-si gandeasca atent miscarile si sa reactioneze la debutul de Premier League. Totusi, „The Clarets” a inceput timid, cele trei jocuri disputate deja in noul sezon s-au incheiat cu rezultat de egalitate. Contra lui Aberdeen a jucat in turul anterior de Europa League, cand nivelul jocului a fost unul modest, ambele meciuri s-au terminat atunci cu 4-3, insa, avantajul englezilor a cenit dupa minutele de prelungire ale celei de-a doua manse, cand au reusit sa inscrie de doua ori si sa primeasca oportunitatea de a merge in turul al treilea. La fel de modest s-a prezentat si in campionat, a facut 0-0 cu Soton, cat si in tur, cu Basaksehir, cand nu a trimis niciun sut periculos pe poarta adversarilor.

Basaksehir a devenit o echipa importanta in Super Lig, asta si pentru ca nivelul fotbalului din Turcia a scazut foarte mult, acum sunt patru echipe care an de an se bat pentru cupele europene. Beneficiul de a termina pe locul al treilea a pus-o in postura ca partida din tur sa echivaleze cu debutul in acest sezon. A fost o partida controlata aproape in totalitate de ei, dominand aproape la toate capitolul. Raportul suturilor spre poarta au fost 16-2. Acelasi rol de gazda l-a avut Basaksehir si in startul sezonului, cand dincolo de mijlocul terenului a fost Trabzonspor, pe care a invins-o fara drept de apel, scor 2-0.

Basaksehir are o medie de varsta foarte ridicata si acest lucru conteaza enorm pentru economia jocului. Este drept, Burnley provine din Anglia, dar asa cum bine stim, participarea in Europa League nu este exact succesul financiar pe care un club din Albion il asteapta. In alta ordine de idei, meciul se anunta din nou unul inchis, fara faze foarte multe de poarta si insuficient cat sa nu avem parte de cel mult doua reusite.

Pont: Basaksehir se califica, COTA 1,90 la Unibet