Ponturi fotbal Burnley vs Fulham – Premier League

Ponturi fotbal Burnley vs Fulham
sursa foto Facebook

Ponturi fotbal Burnley vs Fulham – Premier League

Burnley si Fulham se intalnesc Miercuri 17 Februarie 2021, de la ora 20:00, in etapa a 17-a a primei ligi din Anglia.

Partida transmisa in direct de Eurosport 1 o are ca favorita pe Burnley. Unibet le ofera gazdelor o cota de 2.65 la victorie.

Cote Unibet Burnley vs Fulham

Burnley

Burnley se afla pe locul 16 in momentul de fata, cu 26 de puncte acumulate. Echipa a pus punct unei serii de 3 runde fara victorie, dupa deplasarea la Crystal Palace. Gazdele de astazi au avut o evolutie perfecta si au reusit sa castige cu scorul de 3-0. Gudmundsson a deschis scorul inca din minutul 5, in timp ce Rodriguez a facut 2-0 5 minute mai tarziu. Dupa pauza Burnley a fost cea care a fortat mai mult.

Lowton a inchis tabela in minutul 47 si a adus 3 puncte importante in lupta pentru evitarea retrogradarii. Pe teren propriu, Burnley nu a mai castigat din 27 Ianuarie. Atunci echipa o invingea pe Aston Villa la limita, cu scorul de 3-2. De atunci, Manchester City si Bournemouth au castigat aici, iar Brighton a scos o remiza (scor 1-1).

Fulham

Pentru Fulham aceasta partida este una de maxima importanta. Echipa se afla pe locul 18 – ultimul retrogradabil. Distanta fata de Newcastle si Burnley insa este de 10 respectiv 11 puncte, asadar un esec astazi poate rezolva calculele. Forma de moment nu ii ajuta pe alb-negrii, care nu mai reusesc sa castige in Premier League. Acum 2 runde, echipa a fost invinsa acasa de catre Leicester – cu scorul de 0:2.

A urmat o remiza alba acasa cu cei de la West Ham. A fost a 4-a etapa din ultimele 5 in care Fulham nu a marcat. Dupa 22 de runde disputate, Fulham are doar 15 puncte acumulate. Trebuie mentionat faptul ca oaspetii nu au nicio victorie in ultimii 20 de ani pe acest teren.

“Vreau sa formez o echipa la Fulham cu care suporterii sa se mandreasca!” a declarat antrenorul Scott Parker

In ciuda rezultatelor din meciurile directe, astazi nu ma astept la spectacol. Vorbim de doua dintre cele mai modeste ofensive ale Premier League. Burnley si Fulham au marcat doar 17 goluri in 23 de runde, o medie de sub un gol / partida.

Ponturi fotbal Burnley vs Fulham

sub 2.5 goluri, cota 1.58 la Unibet