Ponturi fotbal Burnley vs Watford – Premier League

ponturi anglia

Sambata 14.12.2019, de la ora 17:00, va avea loc infruntarea Burnley vs Watford, din cadrul etapei cu numarul 17 a Premier League.

Se dueleaza doua formatii modeste

  • BURNLEY

Burnley ocupa pozitia a 13-a a clasamentului, cu 18 puncte acumulate in 16 runde. Echipa este intr-o continua scadere de forma, cu 3 infrangeri consecutive suferite in campionat. Acestia au pierdut acum 3 runde cu Crystal Palace, 0-2 pe teren propriu. Mai apoi, gazdele de astazi au suferit o umilinta pe teren propriu, 1-4 cu Manchester City. Etapa precedenta, Burnley a intalnit o alta echipa mare a Angliei si s-a putut observa diferenta de valoare. Acestia au fost invinsi categoric de catre trupa lui Jose Mourinho – Tottenham – scor 5-0. Pentru duelul de astazi exista cateva incertitudini in lotul gazdelor. P. Bardsley, J. Gudmundsson, K. Long, C. Taylor si A. Westwood sunt in pericol de a rata duelul, din motive medicale.

Cotofenele se afla intr-o continua ascensiune

  • NEWCASTLE

De partea cealalta, Newcastle trece prin momente foarte bune, cu o singura infrangere suferita in 5 etape, dupa un 2-0 pe terenul celor de la Aston Villa. In precedentele 2 runde, “cotofenele” au inregistrat 2 victorii din 2 posibile, iar moralul jucatorilor a crescut considerabil. Oaspetii de astazi au triumfat la Sheffield Utd (scor 2-0) si pe teren propriu cu Southampton, scor 2-1. In urma acestor rezultate, Newcastle a urcat pe pozitia a 11-a a clasamentului, avand un avans de 4 puncte fata de adversara sa. J. Lascelles, M. Ritchie si D. Yedlin nu vor putea efectua deplasarea pe Turf Moor, din pricina unor probleme de ordin medical.

Burnley nu se descurca prea bine in ultima vreme, iar echipa traverseaza o criza. Trei infrangeri consecutive sunt greu de digerat, indiferent de numele echipei. Ma astept ca astazi sa inceapa duelul cu precautie, din teama de a nu ceda inca odata. De partea cealalta, Newcastle e in varf de forma, iar un nou succes ii poate aduce pe acestia in preajma locurilor europene. Recomandarea mea este pronosticul “x2”, pentru care Unibet ne ofera o cota de 1.83.

Ponturi fotbal Burnley vs Watford

x2, cota 1.83 la Unibet