Ponturi fotbal – Burton – Coventry – League One – 17.11.2018

Sambata, 17 noiembrie, de la ora 17:00, pe “Pirelli Stadium” se va disputa jocul dintre Burton – Coventry, joc ce face parte din runda a 18-a.

Burton a facut un meci bun in etapa trecuta, a reusit sa castige cu 3-1 pe terenul celor de la Walsall, recuperand cateva pozitii, acum aflandu-se pe locul 14, cu 21 de puncte. De altfel, traverseaza o forma buna in ceea ce priveste duelurile din League One, in precedentele cinci runde a fost rapusa o singura data si atunci de catre una dintre echipele care trag la primele locuri. Pe de alta parte, campionatul a ramas singurul obiectiv pe care aceasta il are, dat fiind faptul ca recent a fost eliminata din EFL Trophy, unde este pe ultimul loc in grupa, iar cu o saptamana in urma a cedat cu 1-2 in disputa de la Scunthorpe, meci care s-a terminat cu 1-2.

Coventry este intr-o crestere, vine dupa sase runde consecutive in care nu a pierdut si mai mult decat atat, in tot acest timp a reusit cinci victorii si un rezultat de egalitate. Din punct de vedere ofensiv este la fel de activ, dupa acel 1-1 cu Accrington, din sfarsitul etapei anterioare, a ajuns pe locul 8, cu 28 de puncte, golaverajul face diferenta dintre ea si Charlton, ultima care in acest moment s-ar califica in playoff. Un plus pentru Coventry este ca nu se simte deloc pusa in dificultate atunci cand joaca pe teren strain. A fost pusa in aceasta postura de opt ori pana in acest moment, dar patru din ultimele cinc astfel de intalniri au fost victorii, de fiecare data si adversarii au inscris.

Nu au avut ocazia sa se dueleze de prea mult ori, dar cand s-a intamplat asta, echipa oaspete a iesit mereu mai bine. Coincidenta face sa avem si acum o formatie vizitatoare mult mai buna, reusind ca pana acum sa joace foarte bine, insa, a devenit o echipa in fata careia se poate inscrie relativ usor. Ambele pot spune ca fac jocuri bune, iar cum ultimele runde au adus goluri in meciurile lor, astept sa isi spuna punctul de vedere si Burton, dar si Coventry.