Ponturi fotbal – Bury – Newport – League Two – 23.10.2018

Pe langa jocurile din Champions League, se cor disputa si mai multe partide din etapele intermediare ale fotbalului englez inferior. De la ora 21:45, are loc Bury – Newport, joc din etapa cu numarul 15 din League Two .

Bury a fost o prezenta umila a sezonului trecut de League One, drept pentru care a si retrogradat fara vreo emotie. Se stia ca face acest lucru cu etape bune inainte. League Two nu este deloc un campionat care arata un nivel foarte ridicat si in ciuda lotului destul de fragil pe care Bury il.are, reuseste sa faca fata cu brio. Ocupa locul 7, are 22 de puncte si este intr-un moment bun, a batut-o cu 4-0 pe Notts County, ramanand cu un singur esec in ultimele sase saptamani de fotbal atat din League Two, cat si din Checkatrade Trophy sau alte trofee destinate ligilor inferioare.

INFO LOT: Caolan Lavery nu este in lot, ramana accidentat, iar Eoghan O’Connell este inca incert si nu se stie daca va evolua.

Bury: Murphy – Aimson; Thompson; Stokes – McFadzean; Danns; O’Shea; Adams – Mayor – Dagnall; Maynard

Newport vine direct din jumatatea superioara, reprezinta clubul ce se afla pentru moment pe locul al treilea, cu 27 de puncte, dintre care 11 au venit dupa deplasarile avute.  Nu a facut deloc un meci decent la finalul saptamanii anterioare, a pierdut cu 1-4, pe terenul lui Crawley Town. Depasita atunci la toate capitolele, Matt Jamille a fost omul care asteapta mereu in atac, sa isi faca datoria, el fiind cel mai activ om de atac al echipei, avand cinci goluri inscrise.

INFO LOT: Andre Crofts; Mark O’Brien; Robbie Wilmott si Keanu Marsh-Brown sunt accidentati, in timp ce neatentia lui Fraser-Franks face sa fie suspendati pentru acest meci

Newport: Day – Hornby Forbes; Demetriou; Cooper; Butler – Dolan; Bennett; Sheehan – Amond; Matt; Semenyo

Bury este pe val, a dat dovada ca acasa poate sa faca meciuri cum rar se întâmpla sa-i iasa si in deplasare, iar dupa cum Newport a aratat ca este vulnerabila, probabil ca din nou se vor da goluri. Cui or sa apartina ele? Mai putin conteaza, speram ca numarul lor sa fie de cel putin cate unul in fiecare dintre reprize, nu as exclude o eventuala rastunare de situatie.