Ponturi fotbal – Caen – Guingamp – Ligue 1 – 20.10.2018

Sambata este o noua zi in fotbalul francez, de la ora 21:00, Ligue 1 ne pune la dispozitie mecul dintre Caen – Guingamp, din etapa a 10-a.

Caen este echipa care in mod normal trebuie sa fie favorita si zic asta pentru ca fiind o echipa mica, mereu importanta terenului propriu isi spune cuvantul. Asa s-a intamplat si in cel mai recent joc pe care l-a disputat acasa, a reusit sa castige cu 1-0 disputa contra celor de la Amiens, o alta echipa din linia a doua a clasamentului Ligue 1. Ocupanta locului 15, cu 10 puncte, poate sa se mandreasca cu ceva ce putine echipa au reusit pana acum, sa scape neinvinsa din jocurile pe care le-a disputat acasa. Desi a avut patru astfel de intalniri, a inregistrat trei rezultate de egalitate cu goluri, cat si acel succes amintit anterior.

Caen: Samba – Guilbert; Djiku; Baysse; Armougom – Ninga; Peeters; Oniangue; Bammou – Crivelli; Beavue

Guingamp a avut un inceput de sezon destul de greu si care o sa o apese pe tot parcursul sezonului, drept pentru care ea se afla si acum pe ultimul loc, avand cinci puncte, dar si de trei ori mai multe goluri primite decat numarul celor pe care le-a inscris. De asemenea, toate punctele au venit in precedentele trei intalniri, meciuri in care a bifat o victorie, cat si doua rezultate de egalitate. Una dintre remize a venit la finalul etapei anterioare, cand, desi a jucat in zece oameni inca din minutul 7, din cauza eliminarii lui Marcus Thuram. A fost pana la urma 1-1, o neatentie in defensiva lui Montpellier a facut diferenta.

Guingamp: Johnsson – Ikoko; Deaux; Sorbon; Rebocho – Blas; Didot – N’Gbakoto; Benezet; Coco – Julan

Este un meci in care echilibrul trebuie sa isi spuna cuvantul, acest lucru l-au aratat in ultimele doua sezoane, meciuri in care de trei ori au incheiat la egaltitate si meciurile au fost departe de unele spectaculoase. Situatia in care se afla ma astept sa-si puna din nou amprenta, iar dorinta de a lua puncte sa le faca sa nu se deschida.