Ponturi fotbal – Caen – Lyon – Ligue 1 – 15.09.2018

Sambata, primul meci al zilei din Ligue 1 este cel dintre Caen – Lyon, duel programat sa inceapa de la ora 18:00, in etapa cu numarul 5.

Caen va avea una dintre cele mai grele misiuni din acest inceput de sezon si se pare ca nu raspunde deloc bine atunci cand joaca in fata unui adversar mai bine cotat. Singurul esec suferit in acest inceput de sezon a fost in runda inaugurala, contra PSG-ului, meci terminat cu 0-3. Cum cu greu se poate ridica cu pretentii in fata unei echipe ce are drept obiectiv cupele europene, nu s-a dat in laturi de la a face jocuri bune cand in fata sa s-au aflat echipe precum Dijon. Cele doua s-au intalnit in etapa anterioara, atunci tabela indicand 2-0 pentru Caen, drept pentru care a urcat in clasament pana pe locul 12, cu 5 puncte, in ciuda problemelor pe care xontinua sa le aiba cu golaverajul, deficitul fiind de un gol.

Echipa probabila: Samba – Guilbert; Genevois; Djiku; Mbengue – Fajr; Oniangue – Sankoh; Deminguet; Ninga – Crivelli

Lyon a gresit din nou si de data asta Nice nu a iertat erorile din defensiva lyonezilor, drept pentru care s-a impus cu 1-0. Cu doua infrangeri la activ, trupa lui Bruno Genesio a pierdut teren fata de PSG, acum ocupand locul 8, cu 6 puncte. Partea buna, daca putem spune si asa, este ca are multe ocazii de gol, in medie 20 pe meci, insa, in ciuda acestui lucru a introdus mingea in poarta de sase ori. Mai mult decat atat, Depay si colegii sai au inregistrat patru meciuri din tot atatea posibile in care echipa care a inscris s-a impus la zero.

Echipa probabila: Lopes – Rafael; Marcelo; Denayer; Mendy – Ndombele; Tousart – Aouar; Fekir; Terrier -Depay

Din patru meciuri jucate de Lyon toate s-au terminat cu cel mult doua modificari de scor, ceea ce ar fi fost cazul si la Caen, daca nu juca contra campioanei. In aceste conditii, coroborate cu faptul ca in ultimele 11 directe am avut o castigatoare, probabil ca cea care va deschide scorul, tot ea va castiga si aici as merge pe mana oaspetilor. Lyon are jucatori decisivi, s-a vazut aata in multe randuri, deci cota de favorita pusa la bataie de agentiile de pariuri este una meritata.