Ponturi fotbal Caen vs Bordeaux – Ligue 1

Ponturi fotbal Caen vs Bordeaux: vineri seara, 24/05/2019, de la ora 22:05, pe “Stade Michel d’Ornano”, are loc Caen vs Bordeaux, meci al rundei cu numarul 38 din Ligue 1.

sursa foto: goal.com

Caen se pregateste de baraj

Situatia in care Caen se afla, pare sa nu ii ofere scapare, insa, totodata, nu are voie sa scape victoria. Se afla pe locul 18, cel care o duce la barajul de promovare/retrogradare, cu 33 de puncte. Urmarita de aproape de Dijon, victoria o poate face sa termine pe loc neutru, insa, un esec o poate trimite direct in Ligue 2.

Nu este deloc o situatie fericita pentru Caen, echipa care este obligata sa obtina victorie pentru a nu sta la mana rezultatelor. Este la doua puncte sub Amiens, prima formatie aflata pe loc neutru,.Dar are si un avans de doua puncte peste Dijon, echipa care merge direct in Ligue 2.

  • Echipa probabila: Samba – Imorou, Djiku, Gradit, Guilbert – Fajr, Deminguet – Ninga, Moussaki, Khaoui – Tchokounte

Bordeaux, invinsa pe banda rulanta

Lipsa de motivatie din sanul echipei si-a spus cuvantul si in ultima perioada a suferit esec dupa esec. In etapa trecuta a pierdut acasa, 0-1 cu Reims, in ceea ce a fost a sasea infrangere consecutiva. Patru dintre aceste meciuri s-au pierdut fara ca ea sa inscrie vreun gol. Astfel, dintr-o aspiranta la locurile de cupe europene, acum ocupa abia pozitia a 14-a, cu 38 de puncte.

Bordeaux are unul dintre cele mai slabe atacuri din Ligue 1, cu 33 de goluri inscrise. Totodata, nu este o echipa care sa primeasca foarte multe goluri, drept pentru care meciurile sale au fost lipsite de spectacol.

  • Echipa probabila: Costil – Jovanovic, Pablo, Kounde – Poundje, Basic, Otavio, Sabaly – Kamano, De Preville – Briand

In mod normal, o echipa aflata in suferinta, asa cum este Bordeaux, dar care este salvata de la retrogradare. Nu spun ca este o regula, insa stie bine ce inseamna nevoia de victorie. Iar ea la randul ei a fost ajutata cand avea nevoie sa prinda locurile de Europa. In alta ordine de idei, astept din partea lui Caen sa obtina rezultatul dorit, ajutata putin si de lipsa de interes a lui Bordeaux.

Ponturi fotbal Caen vs Bordeaux: gazdele castiga, cota 1.65 la Unibet