Ponturi fotbal Cambodgia vs Pakistan – Calificari Cupa Mondiala

Joi 06.06.2019 de la ora 14:30, se va desfasura partida Cambodgia vs Pakistan, din cadrul calificarilor pentru Cupa Mondiala din Qatar.

Cambodgia are o singura victorie pe teren propriu in ultimii 2 ani.
  • Cambodgia

Gazdele de astazi au disputat ultima partida oficiala, in luna Noiembrie a anului trecut. Acestia pierdeau atunci cu scorul de 3-0 pe terenul vietnamezilor, in ultima etapa a grupelor Cupei Suzuki. Cambodgia a avut o evolutie modeta in grupele turneului, terminand pe 4 intr-o grupa cu Myanmar, Malaezia, Vietnam si Laos. Acestia au obtinut doar 3 puncte, in urma unui succes pe teren propriu cu Laos, scor 3-1. Cambodgia a evoluat intr-o partida amicala la inceputul acestui an. Acestia au pierdut cu 0-1 pe teren propriu in 9 Martie, in fata celor din Bangladesh. Succesul cu Laos din Noiembrie a fost primul pentru Cambodgia in fata propriilor suporteri, din Iunie 2017 incoace.

Oaspetii se pot “lauda” cu o singura victorie in deplasare, in ultimii 6 ani de zile.
  • Pakistan

Daca cei din Cambodgia stau rau la meciurile de pe teren propriu, Pakistan are evolutii dezastruoase pe teren strain. Din luna Septembrie a anului 2013 incoace, pakistanezii s-au impus o singura data in deplasare. E vorba de un 2-1 pe terenul Nepalului, in Septembrie 2018. Oaspetii au evoluat in toamna anului trecut in SAFF Championship, insa au parasit turneul in urma unei infrangeri cu India, scor 3-1. De atunci, pentru pakistanezi au urmat doua partide amicale, ambele in fata Palestinei. Acestia au pierdut de fiecare data, 2-1 respectiv 2-0.

Avem fata in fata doua echipe modeste, fara realizari importante in fotbalul international. Cupa Mondiala pare un obiectiv imposibil de atins pentru ambele, insa acestea incearca sa faca o figura frumoasa, jucand fotbal de placere. Pakistan are un parcurs execrabil in deplasare, fapt pentru care nu ma astept sa impresioneze astazi. In concluzie, voi opta pentru pronosticul “DNB1”, la o cota de 1.51 oferita de cei de la Netbet.

Ponturi fotbal Cambodgia vs Pakistan

DNB1, cota 1.51 la Unibet

sursa foto: dawn.com