Ponturi fotbal Camerun vs Ghana – Cupa Africii pe Natiuni

Ponturi fotbal Camerun vs Ghana - Cupa Africii pe Natiuni

Ponturi fotbal Camerun vs Ghana: sambata, 29 iunie, de la ora 20:00, la Ismaila, pe “Ismaila Stadium”, are loc Camerun vs Ghana, un duel din Grupa F. Este etapa a doua din grupele Cupei Africii pe Natiuni.

Sursa foto: eurosport.com

Camerun

Jocul bun pe care nationala Camerunului l-a propus pentru 2019 a avut efect si in Cupa Africii pe Natiuni. Aceasta a reusit sa castige cu 2-0 meciul din prima runda, in fata unei nationale modeste. A intalnit reprezentativa similara din Guinea-Bissau. Yaya Banana si rezerva Stephane Bahoken, acestia sunt responsabilii cu golurile din prima partida.

Camerun este pe primul loc in Grupa F, fiind singura formatie care a reusit ca in etapa de debut sa se impuna. Astfel spus, conform regulilor in vigoare in privinta calificarii, un egal in ultimele doua etape ar putea sa fie de ajuns. In fazele superioare merg si cateva echipe care se claseaza pe cele mai bune locuri 3 din acele grupe si poate sa fie una dintre ele.

Ghana

Un nume care a dat fotbalului nume cunoscute in lume, Ghana este si ea favorita sa mearga mai departe. Cu toate astea, a inceput timid participarea la Cupa Africii 2019, cu o remiza in fata Beninului. A fost un rezultat surpriza, pentru ca ea era favorita certa in fata. Insa, golurile celor doi Ayew, Jordan si Andre, nu au adus victoria, 2-2 fiind scorul final.

Pe de alta parte, era un rezultat anuntat, avand in vedere ca nu a mers bine nici in amicalele jucate anterior Cupei Africii. Au fost dueluri in care a intalnit Namibia si Africa de sus, dar nu a reusit sa iasa cu nimic in relief. Drept urmare, acum este obligata sa nu piarda pentru a-si face viata mai usoara in ultima etapa.

Un meci intre Camerun si Ghana este un duel pe care trebuie sa-l tratam ca un derby. Sunt doua nationale care se lupta pentru suprematia Grupei F, ceea ce reiese cat se poate de clar si din cotele la pariuri. As vrea sa remarc si tendinta spre egal a cotelor, 2.80 este o cota a unui meci incheiat la egalitate.

In alta ordine de idei, cred ca este indicat sa nu mizam pe sansa uneia sau alteia. Asa cum arata cotele lor, se anunta un meci echilibrat, unde n-as exclude sa fie 0-0.

Ponturi fotbal Camerun vs Ghana: sub 2.5 goluri, cota 1.45 la Unibet