Ponturi fotbal Canada vs Martinica – Gold Cup

Ponturi fotbal Canada vs Martinica

Ponturi fotbal Canada vs Martinica este o partida din cadrul acestei editii de Gold Cup, ce se va juca in aceasta noapte, cu incepere la ora 02:30, pe “Rose Bowl”, acolo unde anticipam un succes al canadienilor.

◘ Canada

Este favorita certa in aceasta confruntare, fiind ce-i drept o nationala mai puternica, dar si mai experimentata. In intreaga sa istorie nu a jucat decat la un turneu mondial, in 1986, urmand sa ia parte si la editia din 2026, unde este tara gazda, alaturi de Mexic si SUA. La Gold Cup a triumfat in 1985 si 2000, de atunci jucand la noua editii. La doua dintre acestea a jucat in semifinale, insa la cinci dintre ele a fost eliminata in grupe. La editia precedenta a reusit sa ajunga pana in sferturi, pierzand insa cu Jamaica. Canadienii vin dupa o victorie in fata celor din Trinidad Tobago, castigand cu 0-2, ajungand la sase victorii consecutive.

◘ Martinica

Este o nationala aproape inexistenta pe harta fotbalului international, fara realizari importante de-a lungul istoriei. Inainte de acest turneu, a jucat la cinci editii de Gold Cup, doar la una singura reusind sa treaca de grupe, in 2002. La ultima editie a terminat pe locul al treilea intr-o grupa cu SUA, Panama si Nicaragua. Se afla la randul sau intr-o forma buna, venind dupa patru victorii, ce-i drept, cu nationale slab cotate. Ultima data cand dadea piept cu Canada se intampla in 2013, la Gold Cup, iar atunci se impunea cu 1-0.

Martinica este o nationala mica, fara nume importante in lot, asa ca nu ii dam sanse in aceasta disputa. Casele de pariuri asteapta un succes din partea Canadei, fiind nationala mai puternica, cu un plus de experienta. Asadar, ne asteptam ca reprezentativa canadiana sa isi confirme statutul de favorita si sa se impuna.

• Ponturi fotbal Canada vs Martinica: Canada castiga -> cota 1.40

sursa foto: espnfc.com