Ponturi fotbal Cardiff Metropolitan vs Niedercorn – Preliminarii Europa League

Joi 04.07.2019, de la ora 20:30, vom avea parte de returul duelul Cardiff Metropolitan vs Niedercorn, din cadrul preliminariilor Europa League.

  • Galezii au clacat in meciul tur

Cardiff Metropolitan

Cardiff Metropolitan a avut o evolutie foarte slaba in mansa tur din Luxemburg. Baietii din Tara Galilor nu au reusit sa expedieze niciun sut pe poarta si au avut 0 cornere. De altfel, acestia nu au tinut prea mult nici de minge, avand o posesie firava, de 39%. Defensiva echipei a clacat in minutul 62, insa acestia au reusit pana la final sa evite si golul 2. A fost prima infrangere pentru Cardiff Metropolitan intr-o partida oficiala, de la inceputul lunii Aprilie incoace. Atunci, acestia erau invinsi de Druids in campionat, 3-1 in deplasare. Pe teren propriu, gazdele de astazi au evolutii foarte bune. Connah`s Q este singura echipa ce a reusit sa se impuna aici in 2019, dupa un 3-0 in cupa.

  • Luxemburghezii spera la calificare

Niedercorn

Niedercorn vine in Tara Galilor sa isi apere avantajul minim luat in turul de la Differdange. Pe Stade Municipal de la Ville, acestia au reusit sa se impuna cu scorul de 1-0, gratie unui gol din repriza secunda. M. de Almeida, din pasa lui Y. Matias, a reusit sa aduca victoria luxemburghezilor. Niedercorn a disputat 9 partide oficiale in deplasare, in acest sezon. Acestia au reusit sa castige doar 3 din ele, au remizat o singura data si au pierdut alte 4 dueluri. Cele doua formatii s-au intalnit in aceasta dubla mansa, pentru prima oara in istorie.

Niedercorn este favorita atat la calificare, cat si la victorie in mansa retur. Fotbalul din Luxemburg a evoluat mult in ultimii ani, asadar acestia tintesc fazele superioare ale preliminariilor. Baietii de la Cardiff Metropolitan sunt in mare parte studenti, asadar nu vorbim de un nivel de profesionalism ridicat. Ma astept ca luxemburghezii sa conserve avantajul minim luat in tur, iar gazdele sa aiba probleme serioase in ofensiva. Recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”.

Ponturi fotbal Cardiff Metropolitan vs Niedercorn

sub 2.5 goluri, cota 1.97 la Unibet

sursa foto: cardiffmetsu.co.uk