Ponturi fotbal – Cat de multe faulturi vom vedea la CFR – Maccabi? – 24.07.2019

CFR - Maccabi
Sursa foto: playtech.ro

Ponturi fotbal – Cat de multe faulturi vom vedea la CFR – Maccabi? – 24.07.2019

Deja incep sa numar zilele pana se da din nou startul in NFL, in campionatele puternice ale Europei si bineinteles, in noul sezon din NBA ce se anunta a fi unul incendiar la ce mutari au fost facute in aceasta vara. Pana atunci, incercam sa mizam moderat pe partidele din preliminariile europene.

Astazi de la ora 21:00, cei de la CFR Cluj vor incerca sa obtina un rezultat pozitiv in compania celor de la Maccabi Tel Aviv pentru a avea prima sansa la calificare. Meciul va fi transmis pe DigiSport si TelekomSport si LookPlus.

Imagine similară

Ne asteptam la un meci cu putine goluri in Gruia:

  • De fiecare data cand echipele romanesti intra in tururile preliminarii, pronosticul pe “over faulturi” este promitator. In dubla cu Astana insa, bookmakerii au setat o limita foarte sus (33.5 la partida tur si 28.5 la partida retur). Acolo problema a fost ca, Astana era echipa de posesie, careia nu simtea nevoia sa fragmenteze jocul si sa il “rupa” la mijlocul terenului. CFR Cluj cu siguranta este genul acela de echipa, insa in special in partida tur, ei s-au vazut in postura echipei ce trebuie sa atace, nu sa se apere, motiv pentru care am vazut doar 12 faulturi in Gruia la “remontada” reusita de baietii lui Dan Petrescu.
  • Arbitrul este de asemenea un factor destul de important. Astazi vom avea influente latine la meciul CFR-ului, cu un arbitru spaniol – Jose Maria Sanchez Martinez. Acesta are o medie ridicata de faulturi/meci in ultimul an, situata la 31.6! In ceea cele doua echipe in partidele europene din ultimii ani, meciurile celor de la CFR Cluj au o medie de 25.75 faulturi/meci, pe cand in cazul celor de la Maccabi Tel Aviv, este vorba de 24.95. Cand totusi au jucat cu echipe defensive precum CFR, observam ca s-au depasit constant 30+ faulturi.
  • Ma astept la o partida cu putine reusite, care se va decide din faze fixe si care va produce un joc zic eu mai urat decat cel din dubla cu Astana.
Pronostic: 

CFR - Maccabi

PROFITA de 3 bonusuri de 500 RON la SUPERBET<<<

Multa bafta si pariati responsabil!